Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Cea mai mare firmă producătoare de semințe din Turcia

Cea mai mare firmă producătoare de semințe din Turcia

  • de

Yuksel este o companie turcească de top în producția de semințe de legume, cu exporturi în întreaga lume și cu peste 30 de ani de experiență în acest domeniu. Compania are o suprafață de peste 200 de hectare de sere destinate exclusiv producției de semințe și 110 hectare pentru cultivarea diferitelor tipuri de legume.

Yuksel este cunoscută pentru hibrizii de roșii de calitate superioară, apreciați în special în România. Gama de produse Yuksel include semințe de roșii determinate, nedeterminate și semideterminate, castraveți, gogoșari, ardei gras, ardei kapia, pepene verde, pepene galben și vinete.

Dealerul din România pentru semințele Yuksel este www.folie-solar.ro, care este de asemenea membru al ONG-ului Terra Gloria. Puteți găsi mai multe informații despre companie și produsele sale pe pagina de Facebook Yuksel Romania. Pentru comenzi sau alte informații, puteți contacta compania prin numerele de telefon 0764.773.806, 0720.927.630 sau 0724.498.933 sau prin e-mail la info@folie-solar.ro sau info@sereimd.ro.

Vă invităm să vizionați filmul oficial de prezentare Yuksel pentru a afla mai multe despre companie și produsele sale de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *