Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Viitorul este verde

Viitorul este verde

  • de

Daca ești din Bihor și ai o firma in domeniul energiei verzi sau in productie, te invităm să afli mai multe detalii despre apelul de selecție prin care poți accesa servicii de digitalizare și inovare în valoare de până la 120.000 EUR. Mai jos aveti comunicatul oficial si linkul unde va puteti inregistra gratuit pentru a participa la eveniment.

În decursul următorilor ani vom avea la dispoziție sute de milioane de euro nerambursabili pentru digitalizare prin mai multe programe de finanțare publică – la nivel european, național și regional.

Mai mult decât simpla achiziționare a unor dispozitive digitale, acest proces este unul de inovare și transformare digitală, potrivit și util pentru viitorul afacerii tale!

Te așteptăm la evenimentul 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐢𝐥𝐯𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 𝐈𝐧𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐇𝐮𝐛 𝐢̂𝐧 𝐎𝐫𝐚𝐝𝐞𝐚 – 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐈𝐌𝐌𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫. 𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢, desfășurat în Oradea, în 2 februarie 2023, ora 15.00, unde vor fi prezentate beneficiile și oportunitățile pe care le punem la dispoziție pentru afacerea ta!

Așadar, dacă reprezinți un IMM, te invităm să afli mai multe detalii despre apelul de selecție prin care poți accesa servicii de digitalizare și inovare în valoare de până la 120.000 EUR.

Pentru a participa la eveniment 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐧𝐞𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞𝐚, deschisă până la data de 26 ianuarie 2023, completând formularul: https://forms.gle/aNrEXgXPzg8wqkuE7. Ulterior, locul în cadrul evenimentului va fi confirmat printr-un email.

𝐍𝐞 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐦 𝐢̂𝐧 𝟐 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞, 𝐥𝐚 𝐂𝐞𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐎𝐫𝐚𝐝𝐞𝐚!

***
*Transilvania Digital Innovation Hub este un proiect finanțat de Comisia Europeană – No.101083508.
Parteneri TDIH: Transilvania IT Cluster, Hygia Consult, Universitatea Babeş-Bolyai, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, National Institute for R&D of Isotopic and Molecular Technologies, Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, TREC, Cluster de Industrii Creative Transilvania, Cluster de Noi Materiale, AgroTransilvania Cluster, Acces IT Oradea, Primăria Cluj-Napoca.

update 24.01.2023

📣Vă invităm să faceți cunoștință cu speakerii care vor urca pe scena evenimentului Transilvania Digital Innovation Hub în Oradea. Transformarea digitală a IMMurilor. Soluții și oportunități.
Ne bucurăm să-i avem alături de noi pe:
✔️Florin Birta, Primarul Municipiului Oradea
✔️Hatos Adrian, Prof.Univ.Dr. Senator, Senatul României
✔️Tiberiu Vesselenyi, Prof.Univ.Dr.Ing. Universitatea din Oradea
✔️Alina Silaghi, Director Agenția de Dezvoltare Locală Oradea
✔️Mirela Mărcuț, Digital Policy
‼️A mai rămas puțin timp la dispoziție pentru înscrieri, așadar vă încurajăm să vă rezervați locul la eveniment cât mai repede completând formularul de înscriere aici: https://forms.gle/P2RNdCkdddHKbeB67

Linkul evenimentului pe facebook https://www.facebook.com/events/1610474219422621

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *