Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Zonele umede și rezervațiile naturale pentru un viitor durabil – conferință Oradea, 2 februarie 2023

Zonele umede și rezervațiile naturale pentru un viitor durabil – conferință Oradea, 2 februarie 2023

  • de

În data de 2 februarie, la ora 13.00, Oradea, amfiteatrul Bibliotecii Județeane „Gheorghe Șincai”, Terra Gloria organizează conferința despre „Zonele umede și rezervațiile naturale pentru un viitor durabil”.

Pe 2 februarie 2023 sărbătorim Ziua Mondială a Zonelor Umede, o ocazie importantă pentru a ne aminti importanța și valoarea zonelor umede pentru viața de pe Pământ. Zona umedă este un mediu vital, care oferă servicii ecologice precum purificarea apei, protecția solului și habitate pentru o varietate de specii. Cu toate acestea, zonele umede din întreaga lume sunt amenințate de activitățile umane, cum ar fi degradarea și distrugerea habitatului, poluarea și schimbările climatice. Este crucial să luăm măsuri pentru a proteja aceste zone și a garanta o viață sănătoasă pentru generațiile viitoare. În acest sens, apelăm la guverne, companii și comunități să ia măsuri pentru a proteja zonele umede și să promoveze practici durabile. De asemenea, încurajăm oamenii să se alăture campaniilor de conștientizare și să ia acțiuni individuale pentru a proteja aceste zone importante. Sărbătorim astăzi Ziua Mondială a Zonelor Umede și să ne angajăm să acționăm pentru a le proteja pentru generațiile viitoare” Dr. Ing. Felföldi Zoltán din partea organizatorilor.

Participanți speakeri

Oradea, 2 februarie 2023, ora 13.00, amfiteatrul Bibliotecii Județeane „Gheorghe Șincai”. Intrarea este liberă, cu înregistrare prealabilă pe whatsapp 0754644917 (nume, domeniul de activitate sau ocupația)

Linkul evenimentului www.facebook.com/events/5702676776512425

Pentru cei care nu reușesc să ajungă fizic, organizatorul pune la dispoziție o transmisiune în direct pe canalul de YouTube FANMEDIA Oradea, link www.youtube.com/live/J8FRPGOfNBM?feature=share

Terra Gloria – o organizație non-profit care adună la un loc oameni și firme care vor să aibă o voce în problemele legate de mediu și agricultură, poate fi un vehicul puternic pentru a promova schimbările pozitive în aceste domenii.

Ziua Mondială a Rezervațiilor Naturale Ziua Mondială a Zonelor Umede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *