Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Distribuitor de îngrășăminte organică

Distribuitor de îngrășăminte organică

  • de

Çelmak Agricultural Machines desfășoară cu succes activități de export în peste 30 de țări de mai bine de jumătate de secol.

Compania a fost fondată de domnul Șefik Celik în prima jumătate a anilor 1970. Și de atunci Çelmak continuă să facă mișcări radicale în productie și impuls durabil pentru a accelera viitorul economic al tarii.

Crezând în dezvoltarea puternică a producției agricole în sectorul agricol și alimentar, Celmak a investit non-stop pentru îmbunătățirea dispozitivelor și tehnologiei de producție de-a lungul anilor si participă activ la etapele de dezvoltare din Turcia, în principal în ceea ce privește mașinile agricole.Pe lângă investițiile în utilaje și tehnologie, au făcut, de asemenea, investiții uriașe pentru rata de producție și tehnologia Balikesir.

Cemak a început să fie o companie corporativă cu ajutorul directorilor din a doua generație.
Executivii din a doua generație au completat nevoile de investiții, tehnologie și angajati ale companiei și au avut un mare succes în creștere.

Etapa de a deveni cu succes cea mai mare companie din sectorul agricol este încă în curs de desfășurare de către cei din a treia generație de directori.

Pe măsură ce procesul instituțional continuă, planurile operaționale sunt pe drumul cel bun și, cu ajutorul investițiilor pe care le-au făcut pentru resursele umane, locul lor în sectorul producției de mașini agricole a căpătat o valoare ridicată. Și, de asemenea, când cota de piață a început să crească, au devenit una dintre cele mai importante companii din acest sector.

În prezent, au peste 200 de angajați calificați în 4 dintre fabricile de producție, care muncesc din greu de-a lungul anilor pentru a adăuga valoare la rata de producție a Turciei în domeniul agricol.

Fermadetractoare.ro va pune la dispozitie distribuitorul de îngrășăminte organica marca Celmak din Turcia. Acest utilaj agricol cu performanță ridicată este dotat cu o capacitate de lucru de 90 m3/oră și este compatibil cu tractoare cu putere între 90 și 110cp, utilizând o priză de putere de 540/rpm. Distribuitorul asigură o împrăștiere uniformă la o distanță de până la 15 metri, contribuind la creșterea calității solului și a culturilor tale.

Investiția într-un distribuitor de îngrășăminte organice Celmak este o alegere inteligentă, care asigură o durabilitate și eficiență de lungă durată.

Pret: telefonic

Garantie : 1 an

Ne puteți găsi in Iasi, Sos. Pacurari 190, rond ERA.

Contact : Alexandru Mantale – 0749234363 / 0741274766

www.fermadetractoare.ro – Platforma Fermierului

https://www.facebook.com/fermadetractoare – Facebook

https://www.instagram.com/fermadetractoare – Instagram

https://www.youtube.com/@fermadetractoare – Youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *