Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Hai in echipa noastra!

Hai in echipa noastra!

  • de

Dragi prieteni,

Suntem o organizație non-profit dedicată protejării mediului și promovării agriculturii sustenabile, și suntem în căutarea de voluntari care să se alăture misiunii noastre. Căutăm oameni cu pasiune pentru ecologizare, plantare de copaci, marketing și PR, event management și dezvoltare WordPress.

Suntem conștienți că lumea noastră se confruntă cu numeroase provocări legate de mediu și agricultură, iar noi credem că oamenii și firmele împreună pot avea un impact pozitiv semnificativ asupra acestor probleme. Dacă îți dorești să contribui la un viitor mai bun, atunci te așteptăm să ne ajuți să facem o schimbare reală.

Fiecare voluntar poate contribui cu abilitățile și cunoștințele lor, iar noi suntem pregătiți să oferim suport și resurse pentru a face ca experiența ta să fie una plină de satisfacție și împlinire personală. Fie că ești interesat să te implici în ecologizare, să plantezi copaci, să promovezi evenimente, să dezvolți website-uri sau să faci parte din echipa noastră de marketing, suntem nerăbdători să te cunoaștem și să lucrăm împreună pentru a face o schimbare pozitivă.

Alătură-te echipei noastre și împreună putem face o diferență semnificativă în lupta pentru un mediu mai sănătos și o agricultură mai sustenabilă. Dacă ești interesat să devii voluntar, te rugăm să ne contactezi prin email info at terragloria.ro sau mesaj privat pe facebook sau whatsapp 0754.644.917

Pe 21 martie ne putem cunoaște și personal cu ocazia unei conferințe organizate în Cluj-Napoca.

Mulțumim pentru susținerea ta.

Cu drag,

Echipa Terra Gloria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *