Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Exemple de succes in antreprenoriatul feminin

Exemple de succes in antreprenoriatul feminin

  • de

Antreprenoriatul este o arie din ce în ce mai populară, care devine accesibilă femeilor. De-a lungul timpului, mulți antreprenori au venit cu idei de afaceri originale și inovatoare, iar Loredana Pop nu face excepție. Ea a creat brandul FIRST EVENT, care se concentrează pe organizarea evenimentelor, și conduce cu succes acest business timp de 15 ani.

Loredana Pop a devenit antreprenoare din 2001. În 2008  a lansat brandul FIRST EVENT în Cluj-Napoca, business in care este implicată și în prezent. După 15 ani de activitate, brandul a crescut semnificativ și are o echipă formată din 12 angajați, care oferă o gamă largă de servicii din domeniul organizării evenimentelor.

Compania First Event se poziționează in piață ca furnizor de servicii la cheie în organizarea evenimentelor corporate sau evenimente personale. In cei 15 ani de activitate a acumulat experientă in acest domeniu dar mai ales o întreagă gamă de accesorii și elemente de recuzită absolut necesare in organizarea evenimentelor.

Totodată, First Event se mândrește cu atelierul de creație, unde se fac lucrari unicat cum ar fi aranjamente cu licheni, lucrari de creatia florala, pictura pe sticlă……

In spatele acestor realizări sunt multe ore de muncă, multă implicare, răbdare și pasiune a întregii echipe First Event.

In cei 15 ani de activitate au fost multe provocări, pornind de la a face cunoscute serviciile in piață și a creea un brand local până la testul de reziliență impus de perioada pandemiei.

Unul dintre principalele motive pentru succesul lui FIRST EVENT este că Loredana Pop a pus întotdeauna clienții și nevoile lor în prim-plan. Ea a creat o echipă de specialiști care lucrează într-un mod sinergic și colaborează cu clienții pentru a crea evenimente personalizate, care reflectă viziunea și stilul fiecărui client.

Pentru cei care doresc să își înceapă propria afacere, Loredana Pop are un sfat important: „Să fii perseverent și să îți urmezi visurile. Nu trebuie să renunți la primele obstacole, ci să cauți soluții și să îți asumi riscuri pentru a-ți dezvolta afacerea. Daca iti place ceea ce faci, cu certitudine vei reusi!”

Brandul FIRST EVENT condus de Loredana Pop este un exemplu de succes în antreprenoriatul feminin. Cu o echipă puternică și o abordare personalizată a fiecărui eveniment, FIRST EVENT a devenit o sursă de inspirație pentru alți antreprenori și o alegere populară pentru organizarea evenimentelor în Cluj-Napoca.

Echipa Terra Gloria se declara incantati de parteneriatul cu FIRST EVENT si va invita sa le descoperiti websiteul www.firstevent.ro si www.accesorinunta.ro

Pe 21 martie 2023 organizam o conferinta la USAMV Cluj cu ocazia Zilei Mondiale a Apei si a Zilei Internationale a Padurilor. Urmariti pagina de facebook Terra Gloria pentru detalii. Inscrieri speakeri, whatsapp 0754.644.917

Pe canalul nostru de YouTube gasesti filmarile de la ultima conferinta Terra Gloria clic aici „Zonele umede și rezervațiile naturale pentru un viitor durabil – conferință Oradea, 2 februarie 2023”

TERRA GLORIA – O organizatie non-profit care adună la un loc oameni și firme care vor să aibă o voce în problemele legate de mediu și agricultură poate fi un vehicul puternic pentru a promova schimbările pozitive în aceste domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *