Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Interviu cu Dana Geol

Interviu cu Dana Geol

  • de

Terra Gloria, organizație non-profit dedicată protecției mediului și promovării agriculturii sustenabile, este mereu în căutarea persoanelor pasionate de natură și preocupate de conservarea acesteia. În luna aprilie a anului 2023, Terra Gloria recomandă comunității un fotograf de natură Dana Geol (link profil facebook), al cărei talent și abilitate de a surprinde frumusețea naturii prin intermediul fotografiei au atras atenția asupra sa.

Într-un interviu recent cu echipa de social media a Terra Gloria, Dana a apreciat munca organizației, exprimându-și îngrijorarea față de lipsa de educație și conștientizare cu privire la conservarea naturii în țara noastră. Dana a evidențiat importanța exemplului pozitiv și a protejării habitatelor naturale pentru a asigura supraviețuirea speciilor rare și a ecosistemelor fragile.

Fotografa a subliniat, de asemenea, faptul că oamenii trebuie să înțeleagă impactul negativ al acțiunilor lor asupra mediului și să fie mai conștienți de vulnerabilitatea naturii și a ecosistemelor. Dana a menționat că își protejează locurile preferate de fotografiat, deoarece unele specii rare ar putea fi afectate de expunerea excesivă la oameni.

În ciuda dificultăților de a conștientiza publicul asupra importanței conservării naturii, Dana și Terra Gloria își continuă munca în a încuraja oamenii să aprecieze și să protejeze frumusețea naturii. Fotografa a transmis un mesaj clar de responsabilitate și de apreciere a naturii, și a subliniat importanța educației pentru a obține schimbări pozitive în societate.

Recomandarea Terra Gloria din luna aprilie 2023 este fotografa de natură Dana Geol (link profil facebook), care prin intermediul fotografiilor sale uimitoare surprinde frumusețea naturală și încurajează oamenii să devină mai conștienți și mai responsabili în protejarea mediului înconjurător. Este important să ne educăm și să ne implicăm în conservarea naturii și a ecosistemelor fragile pentru a asigura un viitor durabil pentru planeta noastră și pentru toate ființele vii care depind de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *