Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Soi de kapia aclimatizat in România

Soi de kapia aclimatizat in România

  • de

Cultivarea plantelor este una dintre cele mai interesante activități pentru cei care își doresc să aibă o grădină sau un spațiu verde frumos și productiv. Printre soiurile de plante ce pot fi cultivate cu succes în România, se numără și soiul de kapia aclimatizat, o varietate de ardei cu fructe aplatizate și grele, recomandat în special pentru cultura în câmp.

Cultivarea acestui soi de ardei este relativ ușoară, iar recoltele obținute sunt bogate și de calitate superioară. Fructele au o greutate cuprinsă între 150 și 300 de grame și pot fi recoltate în perioada august-octombrie, după o plantare în luna martie sau aprilie.

Fructele acestui soi de ardei au o culoare verde în stadiul de imaturitate și se coc într-un roșu intens, cu o aromă dulce și intensă. Ele sunt ideale pentru prepararea unor mâncăruri delicioase și sănătoase, fiind bogate în vitamine și substanțe nutritive esențiale pentru sănătatea organismului.

Pentru a cultiva soiul de kapia aclimatizat în câmp, este necesar să achiziționați răsaduri de la furnizori specializați. Pe site-ul folie-solar.ro puteți găsi aceste răsaduri la un preț avantajos de 0,9 lei/răsad, iar acestea se vând la tăvite alveolare de 77 celule.

Este important de menționat că, într-o alveolă de 77 de răsaduri, se calculează doar 70 de răsaduri, pentru a acoperi eventualele lipsuri. Astfel, prețul pentru o astfel de alveolă este de 63 de lei și este disponibilă doar în luna mai și iunie.

Pe site-ul folie-solar.ro veți găsi și informații utile despre modul de cultivare a acestui soi de ardei, precum și consultanță gratuită din partea specialiștilor în domeniu. Astfel, veți putea să vă bucurați de o cultură bogată și sănătoasă de kapia aclimatizat, care va îmbogăți meniul dumneavoastră cu arome și gusturi autentice și sănătoase.

Afla mai multe pe site clic aici

IMD HORTICULTURE SYSTEMS – sere, solarii, accesorii este membru al ONG ului Terra Gloria si ne sustine proiectele si actiunile de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *