Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Reducere de 50% la achizitionarea foliei de mulcire

Reducere de 50% la achizitionarea foliei de mulcire

Folia de mulcire este un material excelent pentru acoperirea solului în grădină, care poate fi utilizată în primăvara sau toamna, în funcție de tipul de culturi pe care le aveți. Dacă sunteți un grădinar pasionat, atunci trebuie să profitați de oferta noastră specială de sezon, care vă oferă o reducere de 50% la achiziționarea foliei de mulcire.” a declarat un reprezentant IMD Horticulture Systems pentru Terra Gloria.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale foliei de mulcire este că ajută la păstrarea umidității solului. Prin acoperirea solului cu folie, aceasta împiedică evaporarea rapidă a apei, ceea ce înseamnă că plantele vor avea mai multă apă disponibilă pentru creștere și dezvoltare.

De asemenea, folia de mulcire ajută la împiedicarea creșterii buruienilor. Acoperind solul cu folie, se creează un mediu în care buruienile nu pot crește, astfel încât plantele dumneavoastră vor avea mai multă lumină și nutrienți disponibili.

Un alt avantaj important al foliei de mulcire este că ajută la reducerea evaporării apei din sol. În timpul perioadelor de căldură intensă, apa din sol poate fi evaporată rapid, lăsând plantele dumneavoastră fără suficientă apă pentru a crește. Folosind folia de mulcire, se reduce cantitatea de apă evaporată, permițând astfel plantelor să crească într-un mediu umed și sănătos.

În plus, folia de mulcire poate ajuta la o recoltă mai curată și la o creștere mai rapidă a plantelor. Prin menținerea solului umed și curat, plantele vor avea condiții ideale pentru a se dezvolta și a produce recolte mai abundente și mai sănătoase.

La IMD Horticulture Systems, suntem dedicați furnizării de produse de calitate superioară pentru grădinarii pasionați. Ne specializăm în sere modulare și solarii profesionale, dar oferim și o gamă largă de accesorii pentru grădinărit, inclusiv folia de mulcire de înaltă calitate.

Nu pierdeți această oportunitate unică de a beneficia de o reducere de 50% la achiziționarea foliei de mulcire și de a vă asigura că plantele dumneavoastră beneficiază de cele mai bune condiții pentru a crește și a prospera. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații despre oferta noastră specială de sezon și despre produsele noastre de înaltă calitate pentru grădinărit!” a declarat directorul de vanzari IMD Horticulture Systems pentru Terra Gloria.

https://www.folie-solar.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *