Sari la conținut
Prima pagină » Blog » FlexiGrobots – roboti pentru agricultura de precizie

FlexiGrobots – roboti pentru agricultura de precizie

  • de

FlexiGroBots – Roboți flexibili pentru automatizarea inteligentă a operațiunilor de agricultură de precizie. FlexiGrobots este o Acțiune de Inovare finanțată de Comisia Europeană în cadrul programului H2020. Proiectul își propune să construiască o platformă pentru sisteme flexibile de roboți heterogene multi-roboți (dronuri și roboți terestri) pentru automatizarea inteligentă a operațiunilor de agricultură de precizie, oferind multiple beneficii fermierilor din întreaga lume.

Acest videoclip descrie ambiția, obiectivele și principalele componente ale platformei FlexiGroBots, prezentând și cele trei piloți care vor avea loc pentru a valida soluțiile și tehnologiile dezvoltate pe trei culturi diferite: vie (Spania), rapiță (Finlanda), afine (Serbia și Lituania).

Pentru mai multe informații, vizitați: https://flexigrobots-h2020.eu/

Urmăriți proiectul pe rețelele de socializare: https://twitter.com/FlexiGroBots sau https://www.linkedin.com/company/flexigrobots/

FlexiGrobots își propune să dezvolte o serie de tehnologii avansate, cum ar fi senzorii avansați și inteligența artificială, pentru a permite roboților să se adapteze la mediile lor înconjurătoare și să interacționeze cu oamenii într-un mod mai natural și intuitiv.

Este important de menționat faptul că FlexiGrobots este un proiect de cercetare și dezvoltare și, prin urmare, nu există încă un produs comercial disponibil pe piață. Cu toate acestea, eforturile lor de a dezvolta noi tehnologii pentru roboți flexibili ar putea avea un impact semnificativ în viitorul fabricației și al asistenței medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *