Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Extindere livada de pomi fructiferi in Salonta

Extindere livada de pomi fructiferi in Salonta

„Împreună reușim” – comunicat de presa Liceul Tehnologic Nr.1 Salonta.

Azi 12.04.2023, la Ferma didactică a Liceului Tehnologic Nr 1, Salonta, ne-am unit forțele pentru a extinde livada de pomi fructiferi.
ONG – ul Terra Gloria a donat puieți de pomi fructiferi de diferite specii: măr, păr, cireș, piersic si prun. Astfel am reușit să extindem livada existentă cu material săditor certificat, producator „Pepiniera Crisplant Aiud„.
Activitatea a fost coordonată de doamna profesoară dir. adj. Toderici Ramona alături de care au participat, doamna profesoară Goina Aurica, șef fermă Matiu Vasile, elevi voluntari din cadrul liceului, vicepresedintele ONG-ului Terra Gloria domnul Valentin Todor, domnul administrator al liceului Toma Cristian împreună cu echipa de muncitori, doamna Claudia Grue AradSuperEvents Oradea, domnul Ștefan Grue voluntar.
Munca a fost răsplătită cu o masă în aer liber oferită de Gospodăria lui Timpulet și Apa Oaș. Promovarea a fost asigurată de partenerii media crisana.ro, salontaonline.ro, FANMEDIA Oradea și stiriverzi.ro
☘ Mulțumim tuturor pentru participare și pentru sprijin!

Pentru mai multe poze si filmari vizitati paginile de facebook
https://www.facebook.com/Agricol.Salonta si https://www.facebook.com/asociatiaterragloria

Terra Gloria este o organizație non-profit care adună la un loc oameni și firme care vor să aibă o voce în problemele legate de mediu și agricultură, poate fi un vehicul puternic pentru a promova schimbările pozitive în aceste domenii.

Pepiniera Crisplant Aiud


Producător material săditor pomicol controlat și certificat
Cu o tradiție de peste 15 ani în domeniu multiplicări materialului săditor, activitatea principala se bazează în special pe producția de materialului săditor pomicol, pentru intentarea de livezi (plantații pomicole).

Nu suntem unicii furnizori de material de înmulțire pentru livezi dar suntem printre primii care oferă material săditor de cea mai buna calitate, iar prin asistenta oferita de către specialiștii noștri ne asiguram ca beneficiarii – clienții noștri – sa fie satisfăcuți pe deplin și sa conștientizeze faptul ca au făcut cea mai buna investiție.

Producem fără comenzi prealabile, pomi fructiferi pentru mici investiții și persoane fizice ce vor sa înființeze o livada de calitate. La cererea clientului se pot ambala (proteja rădăcinile) pentru a putea fi păstrați mai mult timp în condiții optime pentru plantat.

Deasemenea, avem posibilitatea de a înmulți soiuri deja existente în proprietatea clientului care deține un pom fructifer în livada care va satisface pretențiile, putem multiplica exemplarul dorit.

Oferim material săditor pomicol autorizat, dintr-o gama variata, controlat din punct de vedere fitosanitar și calitativ. Întreprinzătorilor care doresc sa-și amenajeze o livada le venim în întâmpinare cu soiuri productive de pomi fructiferi din diferite soiuri și spice inclusiv cu material aflat sub licențe unde la cerere contract-am franciza pe soiul dorit și arbuști fructiferi.

Materialul săditor este ceritficat fitosanitar și este adaptat arealului pedoclimatic din tara noastră,material de calitate superioara atent verificat și pregătit sub supravegherea autorităților de certificare a multiplicări plantelor
https://www.pepinieracrisplant.com/despre-noi/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *