Sari la conținut
Prima pagină » Blog » MaiFest 2023 – Mai traditional, mai aproape!

MaiFest 2023 – Mai traditional, mai aproape!

  • de

MaiFest 2023 – Mai tradițional, mai aproape! Evenimentul organizat de Bers Nova în Cetatea Oradea

Oradea, un oraș cu o bogată tradiție culturală și istorică, se pregătește să sărbătorească venirea sezonului cald cu un eveniment special dedicat comunității locale. Bers Nova, un producător local de bere artizanală, invită toți orădenii la prima ediție a MaiFest – un festival care împletește tradițiile străvechi cu bucuria petrecerilor în aer liber și gustul delicios al micii și berii de Oradea Mare.

MaiFest va avea loc în perioada 30 aprilie de la 10:00 până pe 1 mai la 23:00, în curtea Cetății Oradea. Intrarea la eveniment este liberă, iar organizatorii promit momente artistice inedite, ateliere pentru copii și concursuri pentru adulți, pentru a asigura distracția întregii familii.

Unul dintre principalele mesaje ale evenimentului este susținerea producătorilor locali. Bers Nova, ca producător local de bere artizanală, promovează produsele locale și le încurajează pe celelalte afaceri locale să facă același lucru. MaiFest este o ocazie excelentă pentru orădeni să descopere și să se bucure de gustul autentic al berii de Oradea Mare, produsă de Bers Nova, care promovează calitatea și tradiția în producția de bere.

Pe lângă savurarea berii artizanale, participanții la MaiFest vor avea parte și de mici tradiționali, gătiți pe grătar, pentru a completa experiența autentică a festivalului. Atmosfera va fi una de sărbătoare, cu muzică și divertisment pe tot parcursul evenimentului.

MaiFest este un festival dedicat întregii comunități orădene, de la cei mici la cei mari, de la familii la prieteni. Evenimentul va aduce împreună oamenii din comunitate pentru a sărbători frumusețea tradițiilor locale și a se bucura de atmosfera plăcută a primăverii.

Un alt aspect important al evenimentului este promovarea materialelor foto-video cu scop promoțional. Bers Nova își propune să arate întregii țări și chiar dincolo de hotarele acesteia frumusețea și autenticitatea evenimentului MaiFest, precum și valorile și produsele locale ale Oradiei.

Terra Gloria, o organizație care susține producătorii locali, se alătură și ea acestui eveniment, promovând valorile economiei locale și sprijinind inițiativele care încurajează dezvoltarea comunităților locale.

Așadar, vă invităm pe toți să luați parte la MaiFest 2023
link eveniment pe facebook https://fb.me/e/13BZy6wNV