Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Rasaduri de legume calitative in Cluj la Auchan Iris

Rasaduri de legume calitative in Cluj la Auchan Iris

  • de

Terra Gloria: Promovând producătorii locali prin parteneriat cu Folie-Solar.ro by Sere-IMD Horticulture Systems.

În ultimii ani, oamenii au devenit din ce în ce mai preocupați de proveniența alimentelor și de impactul pe care îl au pe mediul înconjurător. În acest sens, ONGul Terra Gloria și-a asumat misiunea de a promova producătorii locali și sustenabili pentru a susține o agricultură durabilă și de înaltă calitate. În această direcție, Terra Gloria a încheiat un parteneriat cu Folie-Solar.ro by Sere-IMD Horticulture Systems pentru a promova răsaduri de legume calitative.

Pasionații de grădinărit și iubitorii de legume proaspete de la Terra Gloria au identificat Folie-Solar.ro by Sere-IMD Horticulture Systems ca fiind un partener ideal pentru a oferi răsaduri de legume de înaltă calitate. Această companie a investit în ultima tehnologie de producție a răsadurilor prin utilizarea foliei solare și a condițiilor controlate, ceea ce face ca răsadurile produse să fie de înaltă calitate și să se dezvolte într-un mediu optim pentru creștere.

Astfel, începând cu data de 2 Mai 2023, Folie-Solar.ro by Sere-IMD Horticulture Systems oferă o gamă largă de răsaduri de legume în incinta magazinului / supermarket Auchan Iris din Cluj Napoca. De asemenea, pentru cei care nu locuiesc în zonă, răsadurile pot fi livrate în toată țara.

Printre soiurile de legume disponibile se numără roșii, vinete, castraveți, pătrunjel, busuioc și ardei, iar gama de hibrizi și soiuri gustoase permite fiecărui grădinar să aleagă răsadul potrivit pentru grădina sa.

De exemplu, răsadurile de roșii Buzău 1600 și Buzău 22 sunt ideale pentru cei care caută soiuri de roșii cu un gust intens și o textură carnoasă. Răsadurile de roșii Inima Bou Roz sunt, de asemenea, o opțiune populară datorită gustului dulce și suculent. Pentru iubitorii de ardei, răsadurile de kapia Napoca F1, ardei galben Daciana F1, gogoșar Traian F1 și ardei iute Dracula F1 sunt excelente opțiuni de a alege.

Deși este important să alegem produsele de calitate, este la fel de important să știm cine se află în spatele lor și să susținem producătorii locali și sustenabili. Prin achiziționarea răsadurilor de la Terra Gloria și Folie-Solar.ro by Sere IMD, contribuim la sprijinirea producătorilor locali și la promovarea unei agriculturi durabile și ecologic responsabile.

🍅Rasaduri roșii Buzău 1600
🍅Rasaduri roșii Buzău 22
🍅Rasaduri roșii Inima Bou Roz
🍆Rasaduri vinete
🥒Rasaduri castraveți
🥬Rasaduri pătrunjel
🥬Rasaduri busuioc
🫑Rasaduri kapia Napoca
🫑Rasaduri ardei galben Daciana
🫑Rasaduri gogoșar Traian
🌶️Rasaduri ardei iute Dracula F1

Informatii si comenzi telefonice: 0764.773.806 , 0720.927.630 sau 0724.498.933

MAGAZIN ONLINE https://www.folie-solar.ro/rasaduri-legume/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *