Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Esti din Cluj? Cumpara capsuni de la producatori locali!

Esti din Cluj? Cumpara capsuni de la producatori locali!

  • de

Astăzi vrem să vă îndemnăm să sprijiniți producătorii locali și să vă bucurați de alimente sănătoase și delicioase! Începând de astăzi, 12 iunie 2023, se dă startul sezonului de capsuni dulci și aromate, produse cu drag și grija (netratate) în Sălaj. Dacă sunteți din Cluj, vă îndemnăm să faceți o vizită pe strada Hermann Oberth la numărul 1, în curtea „Sat în oraș – Magazin de produse locale”, unde puteți găsi aceste minunate produse.

Terra Gloria este o organizație non-profit care își propune să adune la un loc oameni și firme care doresc să aibă o voce în problemele legate de mediu și agricultură și să promoveze schimbările pozitive în aceste domenii. Prin sprijinirea producătorilor locali, putem contribui la dezvoltarea economiei locale și putem proteja mediul înconjurător. Prin urmare, vă încurajăm să susțineți producătorii locali și să cumpărați produse de calitate, astfel încât să vă bucurați de beneficiile lor pentru sănătate și să sprijiniți comunitatea locală. Vă mulțumim!

Capsunii sunt fructe delicioase și populare, cunoscute pentru gustul lor dulce și aroma intensă. Aceștia sunt cunoscuți încă din antichitate și erau apreciați pentru proprietățile lor terapeutice. De fapt, capșunile sunt considerate printre cele mai sănătoase fructe, datorită conținutului lor bogat de vitamine și minerale.

Capsunii conțin antioxidanți puternici, cum ar fi vitamina C și antocianinele, care protejează organismul împotriva radicalilor liberi și pot ajuta la prevenirea bolilor cronice. De asemenea, conțin vitamina K, vitamina B6, acid folic și potasiu, ceea ce îi face o opțiune excelentă pentru a menține sănătatea inimii și a sistemului nervos.

Există multe moduri diferite de a consuma și conserva capsunii, de la simpla mâncare a lor proaspeți, la adăugarea lor în smoothie-uri, salate sau deserturi. De asemenea, aceștia se pot conserva prin congelare sau uscare, pentru a putea fi savurați pe tot parcursul anului.

Iată câteva idei delicioase de cum puteți consuma capsunii:

Capsuni proaspeți cu iaurt și miere
Smoothie de capsuni cu banane și lapte de migdale
Salată de spanac cu capsuni și brânză de capră
Clatite cu sos de capsuni proaspăt
Tort cu fructe de pădure și glazură de capsuni
Așadar, indiferent de modul în care decideți să savurați aceste fructe delicioase, capsunii sunt o alegere excelentă pentru a vă menține sănătatea și a aduce un plus de dulceață și prospețime în dieta voastră.

Linkuri utile

https://www.facebook.com/satinoras/

https://www.facebook.com/VarzaKaledeCluj

https://www.facebook.com/foliesolar

https://www.facebook.com/asociatiaterragloria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *