Sari la conținut
Prima pagină » Blog » O gradina-livada de suflet descoperita la Sighisoara (VIDEO)

O gradina-livada de suflet descoperita la Sighisoara (VIDEO)

O vizită într-o livadă sau grădină plină de fructe de calitate și gustoase poate fi una dintre cele mai plăcute experiențe pentru iubitorii de natură și alimente sănătoase. În Sighișoara, există o astfel de grădină de suflet, proprietatea unei doamne ajunse la o vârstă respectabilă, care se asigură că totul este la locul lui. VIDEO AICI

Pe o suprafață de doar 300 de metri pătrați, proprietara reușește să crească o varietate impresionantă de fructe, inclusiv alune, care se află printre ramurile pomilor săi. Această grădină de suflet este o dovadă că cu grija potrivită și pasiune, chiar și o suprafață mică poate fi transformata într-un colț de rai pentru iubitorii de natură și fructe.

Proprietara grădinii pune mare preț pe calitatea și gustul fructelor sale și se asigură că totul se face la timp și cu grija necesară. Acest lucru se reflectă în produsele sale, care sunt apreciate de prieteni si familie. În timp ce proprietara are grijă de grădina sa, uneori își lasă chiar și casa neîngrijită, spunând că preferă să vină la grădină și livadă pentru a se asigura că totul se face la timp și cu grija necesară. Acesta este un exemplu de devotament și pasiune pentru ceea ce face, care inspiră și impresionează.

În timp ce vizitatorii se plimbă printre copacii încărcați de fructe, pot admira și vederea asupra vestitei Biserici din Deal din Sighișoara, unul dintre cele mai valoroase monumente arhitectonice ale orașului. Această biserică este un exemplu de stil gotic din țara noastră și adaugă o notă suplimentară de frumusețe și istorie în această grădină de suflet. Mulțumim lui Cristi, membru Terra Gloria, pentru filmare și sunt siguri ca va strange foarte multe vizualizări din toată țara.

linkuri partenere https://www.pepinieracrisplant.com/

https://www.facebook.com/asociatiaterragloria

https://www.facebook.com/pepinieracrisplant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *