Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Flori de iunie, in Parcul Regal Savarsin

Flori de iunie, in Parcul Regal Savarsin

  • de

Flori de iunie, în Parcul Regal Săvârșin

Dragi cititori ai blogului Terra Gloria, suntem bucuroși să vă ținem la curent cu informații utile despre destinații și evenimente prietenoase cu mediul înconjurător. Astăzi, vă sugerăm o vizită în Parcul Regal Săvârșin, un loc încântător situat în inima naturii și încărcat de istorie. Comunicatul recent al Familiei Regale a României ne îndeamnă să explorăm această bijuterie a patrimoniului național.

Domeniul Regal Săvârșin este deschis pentru vizitatori în perioada mai-octombrie 2023, oferind oportunitatea de a explora bogăția și frumusețea acestui loc de excepție. Satul Regal, alcătuit din Casa Ceaiului, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai și Magazinul de Suveniruri, poate fi vizitat în fiecare săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9:00 și 18:00.

Pentru a explora Parcul Regal, este necesară înregistrarea prealabilă. Puteți face acest lucru sunând la numărul de telefon 0770 562 822 sau prin e-mail, la adresa contact@savarsinregal.ro. Vizitarea parcului se face doar în prezența unui ghid și este obligatorie o rezervare făcută cu cel puțin 24 de ore în avans. Astfel, veți beneficia de o experiență îmbogățitoare și informativă, ghidul oferindu-vă informații despre istoria, peisajele și flora parcului.

Parcul Regal Săvârșin este un loc deosebit, cu o varietate impresionantă de flori și plante specifice zonei. Vizitatorii vor fi încântați să descopere grădinile luxuriante, alei pitorești și un peisaj natural autentic. O plimbare prin acest parc reprezintă o oază de liniște și frumusețe, oferind o scăpare de la agitația cotidiană.

Este important să menționăm că programul de vizitare al parcului poate suferi modificări de la o săptămână la alta, de aceea vă recomandăm să urmăriți site-ul oficial Săvârșin Regal în fiecare lună pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice actualizări. https://savarsinregal.ro/

Parcul Regal Săvârșin este o destinație ideală pentru cei pasionați de natură, istorie și peisaje impresionante. Acest loc special va oferi întreaga experiență a unei escapade regale în mijlocul naturii. De la momentul în care pășiți în această oază de frumusețe, veți fi înconjurați de flori de iunie, care vă vor încânta simțurile și vă vor oferi un prilej minunat de relaxare și reînnoire.

Nu ratați ocazia de a explora Parcul Regal Săvârșin și de a vă bucura de toate comorile naturale și culturale pe care le oferă. Rezervați-vă timp pentru o experiență de neuitat și permiteți-vă să vă răsfățați simțurile în mijlocul acestei frumoase destinații. Fiți siguri că veți pleca cu amintiri prețioase și o conexiune mai profundă cu natura și istoria acestui loc deosebit.

Terra Gloria vă invită să participați la conferința „AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, Ediția I, Timișoara, 13 iunie”. Conferința va aduce împreună diverși speakeri din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere și experți, precum și reprezentanți ai autorităților și administrației locale și centrale. Detalii si inscrieri https://www.facebook.com/events/619062903467140/

Sprijinirea Activității Terra Gloria: Terra Gloria este o organizație non-profit de încredere care se concentrează pe problemele legate de mediu și agricultură. Prin intermediul inițiativelor și proiectelor sale, Terra Gloria își propune să promoveze schimbări pozitive în aceste domenii critice. Putem susține activitatea acestui ONG valoros prin donații și sponsorizări, contribuind astfel la finanțarea proiectelor de impădurire și conservare a mediului. Donațiile pot fi efectuate către contul IBAN RO61BTRLRONCRT0669801601, deschis la Banca Transilvania. Prin implicarea noastră activă și sprijin financiar, putem fi parte a soluțiilor pentru problemele mediului și pentru construirea unui viitor durabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *