Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Conferinta AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, Ediția I, Timișoara, 13 iunie

Conferinta AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, Ediția I, Timișoara, 13 iunie

Terra Gloria, o organizație non-profit dedicată promovării schimbărilor pozitive în domeniul mediului și agriculturii, este încântată să anunțe desfășurarea evenimentului „AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare„, care va avea loc în Timișoara, pe data de 13 iunie. Această conferință reprezintă o oportunitate unică pentru a aduce împreună experți și profesioniști din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere, precum și reprezentanți ai autorităților și administrației locale și centrale, pentru a explora soluții inovatoare și sustenabile în domeniul agriculturii.

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și Pipelife România sunt co-organizatorii acestui eveniment de marcă, care va aduce în prim-plan subiecte cheie precum agricultura ecologică, tehnologia agricolă avansată și importanța irigării eficiente.

Printre vorbitorii principali se numără reprezentanți din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere și experți, precum și reprezentanți ai autorităților și administrației locale și centrale. Aceștia vor împărtăși cunoștințele și experiențele lor în domeniul agriculturii, promovând inovația și dezvoltarea durabilă.

Moderatorii evenimentului vor fi prof. dr. Florin Imbrea, decan la Facultatea de Agricultură, Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, și dr. ing. Felföldi Zoltán, președinte al Terra Gloria.

Printre speakerii invitați se numără:

  • Laurentiu Mara, reprezentant Pipelife România
  • Luca Patruno, fondator AGRIFOOD
  • Mihai Cuc, fondator Fabrica de Compost
  • Ciprian Iorga, fondator Skyline Drones & La Orizont
  • Sef de lucrări, dr. ing. Adela Hoble, Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală USAMV Cluj Napoca
  • Cătălin Chițu, CTO la Frontier Penta
  • Cristian Moș, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș
  • Prof. dr. Vincenzo Michele Sellitto, lider de proiect la Biolchim, Italia

„Agricultura Ecologică, Tehnologie și Irigare” reprezintă un forum dedicat explorării soluțiilor inovatoare și sustenabile în agricultură. Participanții vor avea ocazia de a învăța, a dezvolta parteneriate și a împărtăși idei pentru a contribui la o agricultură mai ecologică și eficientă.

Evenimentul este deschis tuturor celor interesați și participarea este gratuită, cu condiția completării unui formular de înregistrare. Formularul de înregistrare poate fi accesat prin intermediul acestui LINK.

Terra Gloria își propune să fie un vehicul puternic în promovarea schimbărilor pozitive în domeniile mediului și agriculturii. Suntem încântați să organizăm acest eveniment și să aducem împreună experți și profesioniști pentru a explora idei inovatoare și soluții sustenabile în domeniul agriculturii.

Pentru mai multe informații despre eveniment și înregistrare, vă rugăm să accesați pagina de facebook clic aici sau să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate mai jos.

Contact media:
Nume: Dr. Ing. Felföldi Zoltán
Funcția: președinte
Companie: Terra Gloria
Telefon / whatsapp: +4 0754.644.917
https://fb.me/e/3GBoFOZqg

Despre Terra Gloria: Terra Gloria este o organizație non-profit dedicată promovării schimbărilor pozitive în domeniile mediului și agriculturii. Ne concentrăm pe dezvoltarea soluțiilor inovatoare și sustenabile pentru a crea un viitor mai bun pentru generațiile viitoare. Cu sprijinul experților și profesioniștilor din diverse domenii, ne propunem să contribuim la dezvoltarea durabilă a agriculturii și a mediului înconjurător. Pentru mai multe informații despre Terra Gloria și activitățile noastre, vă rugăm să vizitați site-ul nostru oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *