Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Ziua mondială a solului 5 decembrie 2023

Ziua mondială a solului 5 decembrie 2023

  • de

Gestionarea durabilă a substraturilor utilizate în sistemele de culturi horticole şi amenajări peisagistice.

Eveniment de excepție în Cluj-Napoca: Ziua Mondială a Solului, 5 Decembrie 2023
Într-o lume în continuă evoluție, unde resursele naturale devin din ce în ce mai prețioase, gestionarea durabilă a substraturilor în sistemele de culturi horticole și amenajări peisagistice devine esențială pentru viitorul agriculturii și al mediului înconjurător. Pentru a promova practici inovatoare și sustenabile, vă invităm să participați la evenimentul de marcă dedicat Zilei Mondiale a Solului, care va avea loc pe 5 decembrie 2023, ora 10.00, locatia USAMV CLUJ, 3-5 Manastur, cladirea ICHAT, etaj 2

Tema: Gestionarea durabilă a substraturilor utilizate în sistemele de culturi horticole şi amenajări peisagistice.
Invitați si speakeri:

  • Prof.Dr. Mugurel JITEA – DECAN FHADR – USAMV Cluj-Napoca
  • Prof.Dr. Claudiu BUNEA – Director Departament Horticultură și Peisagistică
  • Prof.Dr. Teodor RUSU – Director OSPA Cluj-Napoca
  • Mihai CUC – Fabrica de Compost
  • Mihaela CHERTEȘ – Holland Farming
  • Maria Nicoară – Yami Fruits
  • Cătălin SABOU și Veronica VESA – BDS Topografie
  • Drd. Luca PATRUNO – CEO Agrifood Services Group

Moderatorii Evenimentului:
Dr. Ing. Felföldi Zoltán
Șef de lucrări Dr. Ing. Adela Hoble

Despre Organizatori:
Evenimentul este organizat cu pasiune și profesionalism de către TERRA GLORIA și Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală USAMV Cluj-Napoca. Pentru a fi la curent cu noutățile și a interacționa cu organizatorii, vă invităm să vizitați pagina de Facebook a facultății: Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală USAMV Cluj-Napoca și https://horticultura.usamvcluj.ro/.

Înscrieri și Detalii Eveniment:
Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară înscrierea prealabilă pentru a asigura locurile. Pentru a vă înscrie, accesați formularul de înscriere aici: Formular de Înscriere.

Pentru mai multe detalii și pentru a vă menține la curent cu ultimele informații legate de eveniment, vă invităm să urmăriți pagina oficială de Facebook a evenimentului: Eveniment – Ziua Mondială a Solului.

Parteneri Media:
Evenimentul beneficiază de sprijinul unor parteneri media, precum TVR Cluj, FANMEDIA Oradea, CLUJ24H.RO, EECO.RO, SPOTMEDIA.RO, Revista FERMA, Agrobiznes.ro, care vor contribui la promovarea și acoperirea pe larg a acestui eveniment unic.

Link LIVE Streaming YouTube clic aici

Așteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră la acest eveniment de referință în domeniul horticulturii, unde veți avea ocazia să interacționați cu experți recunoscuți și să descoperiți soluții inovatoare pentru o gestionare durabilă a substraturilor. Împreună, să construim un viitor mai verde și mai responsabil in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *