Sari la conținut
Prima pagină » Blog » CRISPLANT partener al targului AGRO EXPO RURAL editia 1 2024

CRISPLANT partener al targului AGRO EXPO RURAL editia 1 2024

  • de

Pepiniera CRISPLANT Aiud, membru Terra Gloria, se alătură AGRO EXPO RURAL, în calitate de partener.

Terra Gloria are plăcerea să anunțe că CRISPLANT, unul dintre membrii săi, se alătură ca partener evenimentului AGRO EXPO RURAL. Această manifestare este organizată pentru prima dată și va avea loc în perioada 29 și 30 martie 2024, la locația Mintia Târg, județul Hunedoara. Este un eveniment de interes major pentru public! Echipa Terra Gloria felicita organizatorii pentru initiativa: Magazia Lu’ Costică și RURAL PLANT Utilaje.

Printre partenerii acestui eveniment se afla și Asociația Zonală a Crescătorilor de Ovine „Retezatul” Hațeg. De asemenea, târgul beneficiază de sprijinul Primăriei și Consiliului Local al comunei Vețel, Primăria Comunei Vețel, în colaborare cu producătorii agricoli și fermierii din comuna Vețel.

AGRO EXPO RURAL este un eveniment ce aduce împreună actori importanți din domeniul agricol, oferind o platformă unică pentru schimbul de idei, tehnologii și bune practici în acest sector vital al economiei. Participanții vor avea ocazia să exploreze cele mai recente inovații în agricultură, să dezvolte parteneriate și să-și extindă rețeaua de contacte. AGRO EXPO RURAL este pentru cei pasionati si interesati de utilaje agricole, tractoare, semințe, răsaduri, zootehnie, soluții de finanțare agricolă.

Fondatorul si administratorul CRISPLANT, domnul Cristian Popa, a declarat pentru blogul Terra Gloria: „Suntem mândri să ne asociem cu AGRO EXPO RURAL și să sprijinim dezvoltarea agriculturii și horticulturii românești prin intermediul acestui eveniment de prestigiu

Despre CRISPLANT și Terra Gloria:

CRISPLANT este un membru al Terra Gloria, o organizație dedicată promovării inovației și dezvoltării sustenabile în domeniul agricol si horticol. Terra Gloria a aniversat de curand 1 an de activitate, gasiti detalii aici sau aici CRISPLANT aniverseaza in 2024 10 ani de activitate, un prag important si daca este privit din punct de vedere antreprenorial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *