Sari la conținut

Despre noi

O organizatie non-profit care adună la un loc oameni și firme care vor să aibă o voce în problemele legate de mediu și agricultură poate fi un vehicul puternic pentru a promova schimbările pozitive în aceste domenii.

Povestea noastră

ONGul Terra Gloria își propune să devină:
☀️O platformă online unde membrii pot împărtăși idei, discuta problemele actuale și propune soluții.
🌍O rețea de voluntari care se implică în proiecte care au ca scop îmbunătățirea mediului și a agriculturii, cum ar fi plantarea pomilor sau curățarea râurilor.
☀️O organizație de lobby care își asumă rolul de a influența deciziile guvernamentale prin intermediul campaniilor de conștientizare și prin participarea la procesul de luare a deciziilor.
🌍O sursă de informații pentru publicul larg, prin intermediul conferințelor, sesiunilor de informare și a materialelor informative. Exemplu Zonele umede și rezervațiile naturale pentru un viitor durabil

Oamenii și firmele care vor să aibă o voce în problemele legate de mediu și agricultură pot colabora într-un mod eficient și puternic pentru a aduce schimbări pozitive în aceste domenii.

Preinscrieri in Asociatia Terra Gloria
whatsapp 0754.644.917
email info at terragloria.ro

Suntem ghidaţi de valorile noastre

Misiune, viziune, valori, motivație

Valori și motivație

Afla mai multe aici

Ionuț T.

cofondator si vicepresedinte

Dr. Ing. Felföldi Zoltán

presedinte, cofondator

Vali T.

cofondator si vicepresedinte

Noi ca și membrii ai asociației, suntem conduși de un profund simț al responsabilității față de natură, agricultură, societate și față de viitoarele
generații
”. Dr. Ing. Felföldi Zoltán

Din acest motiv, dorim să elaborăm proiecte multiple de viitor, cu diferite activități în care să implicăm comunitățile locale și viitoarele generații cu scopul de a crea o valoare comună și de a genera un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, respectiv asupra resurselor naturale. Cu convingerea fermă că educarea viitoarelor generatii va reprezinta o sursă de valoare de dezvoltare, precum și un mijloc de a construi o relație echilibrată cu mediul.

2023 – 2030 Un strop de educare

  • Eforturile noastre de a învăța viitoarele generații includ programe de formare, sub sloganul un „STROP de EDUCARE”, dedicat tinerilor care caută oportunități și doresc să schimbe ceva în favoarea naturii și a biodiversității.
  • Relațiile pe care dorim să le implementăm cu membrii și partenerii noștrii sunt consolidate pe valori fundamentale, precum: credibilitate, autenticitate, pasiune, responsabilitate față de natură și inventivitate.
  • Pentru a face cunoscută importanța sustenabilității, am decis să folosim o imagine vizuală de impact pentru a crește gradul de înțelegere și pentru a motiva implicarea viitoarelor generații

2023 – 2033 Cum am putea salva planeta?

  • Această acțiune vine ca o provocare, contribuție și ca o obligație din partea fiecăruia de a proteja PLANETA.
  • Ca și bune practici remarcabile, fundamentale ar trebuii să începem să salvăm planeta cât mai mulți și cât mai repede, respectiv această idee să fie mereu sub conștientul fiecăruia.
  • Un scop comun al viitoarelor proiecte este dezvoltarea antreprenoriatului durabil, a educa copii – oamenii cum să cultive, cum să se comporte cu natura, să fie iubitori al naturii pentru a putea valorifica potențialul solului, respectiv al resurselor naturale.
  • Aceste etape de educare ar încuraja bunele practici agricole pentru a îmbunătăți randamentul culturilor, restructurarea solului și promovarea instrumentelor tehnologice ca mijloace față de schimbările climatice.