Sari la conținut
Prima pagină » Blog » 8 proiecte de viitor

8 proiecte de viitor

  • de
  1. CONSERVAREA ECOSISTEMELOR. Prin implementarea unor proiecte de Managment durabil al ecosistemelor, al tuturor viețuitoarelor, al biotopului și al serviciilor ecosistemice (legat de tursim – zone turistice).
  2. REDUCEREA EMISIILOR DE CO2. Prin încurajarea oameniilor să utilizeze transportul public, utilizarea energiei alternative, folosirea aparatelor și a obiectelor eficiente din punct de vedere energetic și eliminarea risipei a utilajelor vechi.
  3. PROMOVAREA REÎMPĂDURIRII. Acest proiectul își propune plantarea a cât mai mulți puieți în diferite locații a țării. În mod special în zone cu defrișări masive pentru instalarea cu succes a noiilor vegetații forestiere.
  4. COMBATEREA SECETEI. Gestionarea resurselor de apă este unul dintre cele mai importante elemente pentru o agricultură durabilă și de succes. Într-un program pe termen lung dorim susținerea fermierilor prin creșterea suprafețelor care pot fi irigate în parteneriate cu comunitățile locale.

5. CURĂȚAREA APELOR DE DEȘEURI. Prin amplasarea pe râuri și lacuri a unor Log Boom-uri numite și garduri de bușteni sau saci de bușteni, care sunt defapt bariere plasate într-un râu, concepute pentru a colecta toate deșeurile plutitoare de pe râuri.

6. ÎNFIINȚAREA SPAȚIILOR VERZI URBANE. Proiecte eligibile pentru Permacultură în zone urbane, prin înființare grădini urbane, ateliere de grădinărit, spații verzi pentru copii la grădinițe și școli, cursuri de inițiere, precum consultanță și informare.

7. RESTRUCTURAREA SOLULUI. Prin proiecte de agricultură conservativă, reducerea lucrărilor, prin rotația culturilor, prin aplicarea unor îngrășăminte verzi, prin reducerea aplicării pesticidelor și prin creșterea microorganismelor.

8. EDUCAȚIE ȘI CERCETARE. Aceste două principii de bază sunt fundamentale, reprezintă o continuitate pentru dezvoltare, învățare, aprofundare, care vor conduce la rezultate și care ne va ușura viața de zi cu zi. Începând cu copii de grădiniță – până la adulți și fermieri profesioniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *