Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Membri Terra Gloria au sarbatorit 1 an de activitate

Membri Terra Gloria au sarbatorit 1 an de activitate

  • de

Cluj-Napoca, 4 martie 2024 – Organizația non-profit Terra Gloria a marcat un moment deosebit în istoria sa, aniversând un an de activitate dedicată protejării mediului și promovării practicilor agricole durabile. Evenimentul festiv a avut loc la hotel Radisson Blu din Cluj-Napoca, unde peste 20 de invitați, membri ai ONG-ului, au fost prezenți pentru a celebra această realizare importantă.

Președintele si cofondatorul Terra Gloria, Dr. Ing. Felföldi Zoltán, împreună cu cei doi vicepreședinți, Torgie Ionuț și Valentin Todor, au avut onoarea de a primi oaspeții și de a împărtăși viziunea și angajamentul organizației în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător și promovarea unei agriculturi sustenabile.

În cadrul discursului său emoționant, Zoli Felfoldi a subliniat importanța misiunii Terra Gloria, exprimând recunoștința sa față de toți cei care au sprijinit și au contribuit la succesul organizației în primul său an de existență. El a declarat: „Sub sloganul un STROP DE EDUCARE dedicat viitoarelor generații, căutăm oportunități de a schimba ceva în favoarea naturii și biodiversității. 1 an de Terra Gloria în care am reușit să ne consolidam identitatea vizuala. De acum vom putea derula proiecte de viitor pentru mediu, agricultura și societate. Fără voi nu o sa putem reuși. Sunt onorat să am alături de mine, prieteni, profesioniști și oameni de încredere.”

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat personalități de marcă din diverse domenii, printre care ingineri, antreprenori, doctori si doctoranzi, cadre didactice universitare, experți contabili și manageri de companii renumite. Acești invitați de onoare reprezintă o rețea valoroasă de susținători și colaboratori ai organizației Terra Gloria, contribuind la diversitatea și bogăția proiectelor și inițiativelor sale.

Terra Gloria și-a asumat un angajament ferm de a continua să dezvolte și să implementeze proiecte și inițiative menite să sprijine mediul înconjurător și agricultura durabilă. Printre acestea se numără înființarea spațiilor verzi, promovarea reîmpăduririlor, sprijinirea educației și cercetării, susținerea agriculturii durabile și multe altele.

Organizația non-profit Terra Gloria adună la un loc oameni și firme preocupați de problemele mediu și agricultură și isi propune sa devina un puternic vehicul pentru promovarea schimbărilor pozitive în aceste domenii.

Pe viitor, Terra Gloria își propune să se implice și mai activ în proiecte și inițiative care vizează reducerea emisiilor de CO2, combaterea secetei, conservarea ecosistemelor, restructurarea solurilor și curățarea apelor de deșeuri, contribuind astfel la protejarea și îmbunătățirea calității mediului înconjurător pentru generațiile viitoare.