Sari la conținut
Prima pagină » Blog » 7 iunie se anunță a fi o zi de neuitat la Ferma Bogdănești!

7 iunie se anunță a fi o zi de neuitat la Ferma Bogdănești!

  • de

7 iunie se anunță a fi o zi de neuitat la Ferma Bogdănești! Evenimentul „Porțile Deschise” reprezintă o oportunitate minunată de a te relaxa, de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii, alături de prieteni și familie. Într-un cadru idilic, la poalele Carpaților Orientali, aproape de Pasul Oituz, vei avea parte de o experiență autentică și revigorantă.

Ferma Bogdănești se întinde pe teritoriul a trei comune – Bogdănești, Pârgărești și Târgul Trotuș – oferindu-ți peisaje pitorești și liniștea naturii. În plus, vei putea să te bucuri de deliciul cireșelor proaspăt culese, un adevărat festin pentru simțuri!

Cu sprijinul partenerului tehnic, compania Da Bacco, am reușit să creăm o fermă ce îmbină armonios creșterea animalelor cu cultivarea fructelor delicioase. Această combinație unică ne permite să oferim produse proaspete și autentice, direct de la sursă.

„Suntem o fermă care combină creșterea animalelor cu cultivarea de fructe delicioase. Vă invităm să ne vizitați și să vă bucurați de experiența gustului autentic și al produselor proaspete pe care le oferim,” a declarat Oliviana pentru blogul Terra Gloria.

Așadar, pe 7 iunie, vino la Ferma Bogdănești pentru a te bucura de o zi de neuitat. Aici vei găsi relaxare, natură, veselie și multe cireșe delicioase! E o ocazie perfectă de a evada din cotidian, de a respira aer curat și de a te reconecta cu natura și cei dragi. Te așteptăm cu brațele deschise și cu inima plină de bucurie!

Pentru mai multe informații: 0728 720 042, 0763 939 469 sau 0786 888 301 (preferabil WhatsApp)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *