Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Adela Hoble implicata in concursul Grădini tematice

Adela Hoble implicata in concursul Grădini tematice

  • de

Hoble Adela, membru Terra Gloria, a coordonat impreuna cu Jucan Denisa lucrarea ”Grădina de ploaie”. Mai jos va prezentam comunicatul oficial al USAMV Cluj.

Felicitări Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală USAMVClujNapoca, pentru ”Grădina de ploaie”, distinsă cu Premiul juriului, la concursul Grădini tematice, organizat în cadrul West Side Flower Fest, de către Primăria Sectorului 6 – ADPDU Sector 6!
Lucrarea ”Grădina de ploaie” a fost concepută și amenajată de una dintre echipele de la facultatea noastră, formată din studenții Georgiana Daneliuc, Iulia Hărșan și Cristiana Danci, sub coordonarea Șef lucr. dr. Hoble Adela și Conf. dr. Jucan Denisa.


O altă fascinantă lucrare – ”Grădina plutitoare” – a primit mențiune din partea juriului, iar echipa de la facultatea noastră a fost formată din studenții Dinu Lazar, Paula Solonari, Naty Cosma, Răzvan Bordeianu, coordonați de Șef lucr. dr. Sonia Bodea și Șef lucr. dr. Răzvan Vasiu.


A treia lucrare propusă de universitatea noastră – ”Grădină fără irigații” a fost realizată de studenții Ciprian Fărcaș, Oana Hedeș, Daria Drăguș, sub coordonarea Șef lucr. dr. Valentin Dan.


Juriul a fost alcătuit din patru membri titulari: Peis. dr. Diana Culescu – Asociația Peisagiștilor din România – AsoP, Arh. Mihai Munteanu – Primăria Sectorului 6, Peis. Andrei Kerekes – Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 și Peis. Teodora Morar – Centrul de Inovare și Proiectare Urbană Sector 6.
La West Side Flower Fest, ediția a II-a, au participat 65 de studenți și 17 profesori coordonatori, împărțiți în 18 echipe, care au reprezentat universități de profil din București, Cluj-Napoca, Iași, Târgu-Mureș și Timișoara. Timp de cinci zile au creat și prezentat lucrările expuse în Parcul Drumul Taberei, vizitat de mii de pasionați de amenajări peisagistice. Tema concursului a fost ”Inovații în peisagistică pentru utilizarea apei cu înțelepciune”.
Felicitări tuturor participanților și aplauze pentru studenții și profesorii care au reprezentat cu multă pasiune universitatea noastră!

Pentru mai multe foto clic aici