Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Consultanta fito, un serviciu esential pentru fermieri

Consultanta fito, un serviciu esential pentru fermieri

  • de

Consultanta fito este un serviciu esential pentru cultivatorii din Romania, care se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste bolile si daunatorii in conditiile climatice din tara. Climatul schimbator si efectele temperaturilor fluctuante pot cauza mari pagube fara tratamente fitosanitare adecvate.
Printre bolile frecvent intalnite se numara mana, alternarioza, xanthomonas, si patarea cafenie. In acest sens, IMD HORTICULTURE SYSTEMS ofera consultanta si pachete cu produse fitosanitare si ingrasaminte la preturi avantajoase. Aceste pachete sunt realizate de inginerii nostri horticoli, care au creat o schema de tratamente adecvate pentru fiecare cultura.
In vederea reducerii costurilor, am stabilit un numar minim de 1000 de plante pentru care se pot realiza schemele de tratament. Scopul nostru este de a dezvolta aceasta ramura a agriculturii, indiferent de nivelul la care este practicata.


Cu ajutorul si sustinerea noastra, cultivatorii pot beneficia de plante sanatoase si lipsite de boli. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati prin telefon la numarul 0724498933, prin e-mail la adresa info at sereimd.ro sau pe facebook www.facebook.com/sereimd/ sau
www.facebook.com/foliesolar/
IMD Horticulture Systems S.R.L fost creată în 2012 ca raspuns la cererea pieței, privind necesitatea construcțiilor în horticultură și a accesoriilor pentru cultură de înaltă calitate. Ne referim la sere modulare, solarii profesionale, pe care noi le oferim la o calitate premium.
IMD Horticulture Systems este membru in Asociația Terra Gloria
Afla mai multe accesand siteurile www.sereimd.ro  si  www.folie-solar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *