Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Struguri în luna lui gerar

Struguri în luna lui gerar

  • de

Există oameni care-și dedică viața cultivării diferitelor plante și fructe și oameni care scriu cu deosebită pasiune despre agricultura ecologică , cum este agro-influencer-ul Iulia Maria, care ne-a trimis recent o fotografie cu struguri în plină iarnă (soiul căpșunică).

Este surprinzător să vezi că, în ciuda intemperiilor, există struguri care rezistă și continuă să crească. Suntem în luna lui gerar (ianuarie 2023), însă acești struguri încăpățânați ne arată că agricultura poate fi practicată în orice anotimp.

Iulia a gustat strugurii, confirma că sunt chiar foarte buni si ne-a trimis o poza cu ei. Acești struguri pot fi numiți „fructe iernatice” si „struguri Eco”, iar acest lucru dovedește că agricultura ecologică poate fi încurajată și în zonele cu climă mai rece.

Redactia blogului Terra Gloria consideră că această informație este relevantă și ar trebui să rămână pe internet, deoarece poate avea valoare de cercetare în viitor. Agricultura este o industrie importantă pentru economia țării, iar informațiile despre fructele iernatice pot fi utilizate pentru a îmbunătăți producția și calitatea fructelor.

In concluzie, acest lucru dovedește că agricultura ecologică este la ea acasă mai ales în zonele de șes.

Pe reteaua de socializare facebook, prietenii Iuliei au lasat si cateva comentarii:

Pai se spune că strugurii atinși de brumă, dau dulceață vinului…

Dadeau la tv zilele trecute despre o vie de la noi unde strugurii sunt lasati sa prinda primul inghet apoi sunt culesi, vinul de gheata fiind printre cele mai scumpe, fiindca se produce in cantitati mici

Dragii nostri cititori ai blogului Terra Gloria,

Ne bucuram sa va vedem alaturi de noi in acest demers de a informa si educa publicul despre importanta agriculturii si a mediului inconjurator.

Suntem in permanenta in cautare de materiale, idei de articole si poze interesante care sa ilustreze viata de zi cu zi a gradinarilor amatori sau a fermierilor. Daca aveti experiente sau cunostinte care credeti ca ar putea fi de interes pentru comunitatea noastra, va rugam sa nu ezitati sa ne trimiteti aceste informatii la adresa de email a redactiei info at terragloria.ro sau pe whatsapp 0754.644.917

Impreuna putem face o mare diferenta in promovarea agriculturii durabile si a respectarii mediului inconjurator. Va multumim pentru contributia dvs si va asteptam cu interes sa ne impartasiti experientele si cunostintele dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *