Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Folia microporoasă antiîngheț

Folia microporoasă antiîngheț

  • de

Folia Microporoasa Antiinghet 23 gr/mp – Agril este un material revolutionar pentru agricultura, care ofera o solutie eficienta pentru protejarea culturilor de legume de inghet si intemperii.

Acesta este fabricat din materiale de inalta calitate, care ofera rezistenta crescuta fata de deviatiile de temperatura si intemperii, asigurand o temperatura interioara din zona acoperita cu 4-5⁰C mai mare decat la exterior. Natura sa microporoasa permite circulatia aerului, permite transferul de lumina solara catre plante si protejeaza de razele UV periculoase.

Folia Microporoasa este optima pentru obtinerea culturilor extratimpurii din mediul protejat sau camp. Acesta permite transferul a peste 80% de lumina solara catre plante, ceea ce permite plantelor sa se dezvolte si sa se dezvolte in mod natural. In plus, poate fi utilizat direct pe culturi, protejand cultura impotriva insectelor si daunatorilor.

Modul de utilizare este foarte simplu. Imediat dupa plantare, plantele trebuie acoperite, indiferent daca este in camp sau solar. Marginile sunt fixate cu pamant. Pamantul trebuie udat inainte sa existe riscul de inghet. Se poate folosi la 3-5 culturi diferite, timp de 2-3 ani.

Concluzie

Folia Microporoasa Antiinghet 23 gr/mp – Agril este o solutie ideala pentru agricultura, oferind protectie si controlul temperaturii pentru culturile de legume, in timp ce permite transferul natural de lumina si aer. Acesta poate fi utilizat cu succes pentru obtinerea culturilor extratimpurii, si este rezistent si durabil, oferind o valoare excelenta pentru bani.

In comert exista aproximativ 12 dimensiuni disponibile, pentru detalii accesati linkurile www.folie-solar.ro/folie-microporoasa-antiinghet-novaagril sau www.sereimd.ro/folie-microporoasa-antiinghet.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *