Sari la conținut
Prima pagină » Blog » 2023 este un an plin de oportunități pentru horticultură

2023 este un an plin de oportunități pentru horticultură

  • de

Horticultura modernă din alte țări europene membre UE este caracterizată prin utilizarea tehnologiilor moderne și a practicilor durabile pentru a maximiza producția și calitatea produselor.

În țări precum Olanda, horticultura modernă se bazează pe utilizarea de sere inteligente, care utilizează tehnologii precum sisteme de control al climatului, automatizări și sisteme de irigare eficiente pentru a crește producția și calitatea produselor. De asemenea, se utilizează tehnici precum cultivarea în sistem hidroponic și în substrat pentru a maximiza eficiența și productivitatea.

În Spania, horticultura modernă se bazează pe utilizarea de sere cu acoperișuri din folie termică solară, care permit controlul temperaturii și al luminii pentru a maximiza creșterea plantelor. De asemenea, se utilizează sisteme de irigare eficiente și tehnici de mulcire pentru a menține umiditatea și a reduce pierderile de apă.

În Germania, horticultura modernă se bazează pe utilizarea de sere cu acoperișuri din policarbonat, care permit controlul luminii și al temperaturii pentru a maximiza creșterea plantelor. De asemenea, se utilizează sisteme de irigare eficiente și tehnici de mulcire pentru a menține umiditatea și a reduce pierderile de apă.

Toate acestea arată că horticultura moderna din tarile membre UE se concentrează pe utilizarea tehnologiilor moderne și a practicilor durabile pentru a maximiza producția și calitatea produselor, în același timp, reducand pierderile si impactul asupra mediului.

2023 este un an plin de oportunități pentru horticultură, iar IMD Horticulture Systems S.R.L este pregătit să vă ofere cele mai bune soluții pentru a face din acest domeniu o afacere de succes. Fondată în 2012, compania noastră se concentrează pe oferirea de solarii profesionale, sere modulare și accesorii pentru cultură de înaltă calitate.

Folie solară profesională, plase de umbrire, folie de mulcire, sisteme de irigații, seminte și răsaduri de legume, agrotextil și agril sunt doar câteva dintre produsele pe care le oferim pentru a vă ajuta să creșteți culturile dumneavoastră într-un mod eficient și durabil. De asemenea, oferim și consultanță pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastră în domeniul serelor și solariilor.

Cu o experiență vastă în horticultură și o echipă de specialiști în automatizări, încălzire, sisteme de irigatii, producție de legume și flori în sistem hidroponic, putem garanta 100% calitatea produselor noastre. De la teren, până la solariile sau serele care corespund cerințelor dumneavoastră, continuând cu semințele pentru legume sau flori sau răsadurile necesare, accesoriile aferente construcției, consultanță pe perioada cultivării, accesorii pentru cultură, și ajutor la valorificare, vă oferim consultanță în alegerile pe care urmează să le faceți, cu ajutorul experienței și specialiștilor din echipa noastră.

Încrederea pe care o aveți în IMD Horticulture Systems S.R.L și pe care ne-am câștigat-o în timp, reprezintă garanția că veți obține cele mai bune produse și servicii în horticultură.

solarii legume

plasa de umbrire

sisteme irigatii

folie solar profesionala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *