Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Solariile profesionale cu ventilație pe capete

Solariile profesionale cu ventilație pe capete

  • de

Solariile profesionale cu ventilatie pe capete sunt solutia ideala pentru cultivarea legumelor si florilor in conditii dificile, cum ar fi ploaia si fulgere, ploaia si gheata, ninsorile abundente si temperaturile ridicate. Acestea sunt dimensionate standard, cu latimea de 8 metri, lungimea de 30 metri si o suprafata de 240 mp.

Solariile noastre sunt produse cu aproape 1 tona de teava, pentru a fi foarte rezistente la conditiile meteo din Romania. Stalpii de fundatie sunt fixati in pahare de beton, de 40 cm l x 40 cm L x 50 cm h, iar fiecare solar are 12 contravantuiri. Folia de 14 metri latime pe care o folosim permite ingroparea acesteia 1,5 metri intr-o parte si 1,5 metri in cealalta parte, deci riscul de a fi luata de vant este minim.

Usile solariilor sunt foarte mari, pentru o ventilare foarte buna a solarului. In momentul in care sunt deschise ambele usi, tot frontonul este ventilat. Nu lucram cu bucati de folie fixa pe frontoane.

Realizam proiecte la cheie: producem solariile si le montam, producem rasadurile si le transplantam in interiorul solariilor, realizam planuri fitosanitare si pentru ingrasaminte, oferim consultanta in vederea alegerii tipurilor de legume care urmeaza a fi cultivate, in functie de zona din Romania, potential, etc.

Detalii tehnice: scheletul metalic este realizat din teava grunduita si vopsita, care se livreaza cu fundatie, arce, traverse, contravantuiri si suport de cultura. Folia este de grosime 150 microni, triplustratificata, tratata UV, AC, IR, EVA, AB, cu perioada de viata de 5-6 ani, provenienta Grecia, producator Achaika Plastics. Se foloseste folie de 14 m latime, care permite ingroparea a 1,5 metri de folie in stanga si 1,5 metri de folie in dreapta, pentru extrastabilitate. Sistemul de irigatie este realizat din teava (magistrala), banda de picurare, robineti conectori si dopuri. Suruburile, piulitele, etc. sunt in functie de numarul de module comandate. Clipsurile metalice sunt pentru prinderea foliei pe primul si pe ultimul arc, precum si pe cele 4 usi, se folosesc clipsuri 1 &frac;. Se livreaza 200 clipsuri metalice/modul. Ușile sunt pentru ventilare și acces, uși mari de 3,25 inaltime x 4 metri latime fiecare. Ușile se învelesc cu folie pentru a preveni pierderea caldurii si a asigura o ventilare optima. Fundatia solariilor este realizata din stalpi de 75 cm, Ø 48,3/2 mm, care se monteaza in gropi forate si se stabilizeaza cu beton. Din cei 75 cm ai stalpului, 15 cm raman in afara solului, iar restul de 60 cm de teava vor fi acoperiti cu beton, in gropi de 40 x 40 cm.

Solariile noastre profesionale cu ventilatie pe capete sunt proiectate pentru a rezista conditiilor meteo dificile din Romania, fiind fabricate din materiale de calitate si cu un design robust si stabil. Oferim servicii complete, de la proiectare si productie la montaj si intretinere, pentru a asigura succesul culturilor dumneavoastra. https://sereimd.ro/solarii-profesionale-cu-ventilatie-pe-capete.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *