Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Vrei sa ai culturi fara daunatori sau alte probleme?

Vrei sa ai culturi fara daunatori sau alte probleme?

  • de

folie-solar.ro by Sere IMD, membru Terra Gloria, vine cu o solutie ! Materialul agrotextil este acum la REDUCERE. La noi regăsiți următoarele dimensiuni:

✅0.6 m x 100 m

✅0.8 m x 100 m

✅1.05 m x 100 m

✅1.65 m x 100 m

✅2.10 m x 100 m

✅3.30 m x 100 m

✅4.20 m x 100 m

✅5.25 m x 100 m.

📱 Sună acum la 0764 773 806 sau comandă direct de pe website la https://www.folie-solar.ro/agrotextil/

IMD Horticulture Systems S.R.L fost creată în 2012 ca raspuns la cererea pieței, privind necesitatea construcțiilor în horticultură și a accesoriilor pentru cultură de înaltă calitate. Ne referim la sere modulare, solarii profesionale, pe care noi le oferim la o calitate premium.

Agrotextilul nostru este un produs esențial pentru protejarea culturilor dvs. împotriva dăunătorilor, temperaturilor extreme și a altor factori dăunători.

Agrotextilul nostru este un produs esențial pentru protejarea culturilor dvs. împotriva dăunătorilor, temperaturilor extreme și a altor factori dăunători. Fabricat din materiale de calitate superioară și disponibil în diferite dimensiuni, agrotextilul nostru oferă o protecție maximă pentru culturile dvs., în timp ce permite trecerea aerului, a apei și a nutrienților.

Agrotextilul nostru este ușor de instalat și poate fi utilizat într-o varietate de medii, inclusiv în sere, pe terenuri agricole și în grădini. Este ideal pentru protejarea culturilor dvs. împotriva păsărilor, insectelor și a altor dăunători, reducând astfel necesitatea de a utiliza erbicide și pesticide. De asemenea, agrotextilul nostru poate fi utilizat pentru protejarea culturilor împotriva temperaturilor extreme, a căderilor de grindină și a altor condiții meteorologice nefavorabile.

Produsul nostru este disponibil în diferite densități și culori, astfel încât să se poată adapta la nevoile specifice ale culturilor dvs. De la cultivarea legumelor și a fructelor, la protejarea florilor și a plantelor ornamentale, agrotextilul nostru este soluția perfectă pentru a sprijini dezvoltarea și creșterea sănătoasă a plantelor dvs.

Agrotextil – este un material textil utilizat în agricultură pentru a proteja culturile şi solul de intemperii şi pentru a controla microclimatul din interiorul acestora. Acesta este produs din materiale sintetice rezistente la UV şi este proiectat să fie rezistent la intemperii. Deoarece este produs din materiale sintetice care au aditivi UV stabilizatori incorporați în ele. Acesti aditivi ajută la protejarea și prelungirea durabilității materialului în condiții de expunere la razele UV puternice ale soarelui. De asemenea, aceste materiale sunt tratate pentru a preveni degradarea cauzată de acțiunea razelor UV.

Caracteristici:

1) Rezistență la intemperii: rezistent la razele UV, ploaie și vânt.
2) Transparență: permite filtrarea luminii pentru a permite creșterea plantelor.
3) Porozitate: permite circulația aerului și drenarea apei pentru a preveni acumularea de umiditate.
4) Ușor de instalat: poate fi tăiat la dimensiunile necesare și ușor de instalat cu ajutorul agrafe sau sârmă.
5) Durabilitate: produse din materiale sintetice rezistente, rezistă la intemperii și la abraziune.

Folosirea de folie agrotextil împiedică înghețarea plantelor sau uscarea lor cauzate de vânt sau ploaie, menține o temperatură optimă pentru creșterea plantelor, previne eroziunea solului prin împiedicarea vântului să răspândească solul în alte locuri, împiedică creșterea buruienelor în culturi, reducând astfel necesitatea de ierbicide si permite circulația aerului și drenarea apei pentru a preveni acumularea de umiditate.

Utilizare la:
-Legume: roșii, castraveți, ardei, vinete, etc.
-Fructe: piersici, prune, caise, etc.
-Plante ornamentale: flori, arbuști, tufișuri, etc.
-Cereale: grâu, orz, secară, etc.
-Vii: struguri, viță de vie, etc.

Poate fi utilizat atât în sere cât și în sol deschis. Folosit pentru mulcire ingropat sau pe suprafata terenului. Are o densitate de 100 gr/mp cu o grosime de 0.5 mm. Tesatura este marcata din 15 cm x 15 cm prin culoarea verde

Importanța găsirii de soluții pentru mediu și pentru horticultură este recunoscută la nivel mondial, iar S.C. IMD Horticulture Systems S.R.L contribuie la acestea, oferind soluții optime pentru proiecte valoroase, bazate pe performanță. Suntem mândri că, de la intrarea S.C. IMD Horticulture Systems S.R.L pe piața din România, am pus calitatea pe primul loc şi am venit în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai potrivite și calitatve produse şi servicii in horticultura. Ne-am exprimat atunci încrederea în potenţialul pieţei şi am pornit, ambiţioşi şi ghidați de responsabilitate, în visul nostru de a ne afirma drept o echipa stabilă, ce reflectă calitatea și corectitudinea.

Ne mândrim cu o experiență vastă , avem în echipa noastră specialiști atât pentru partea de automatizări, încălzire, sisteme de irigatii cât și pentru producerea de legume și flori în sistem hidroponic, putând garanta 100% calitatea produselor noastre.

Începând de la teren, până la solariile sau serele care corespund cerințelor Dumneavoastră, continuând cu semințele pentru legume sau flori sau răsadurile necesare, accesoriile aferente construcției, consultanță pe perioada cultivării, accesorii pentru cultură, și ajutor la valorificare, vă oferim consultanță în alegerile pe care urmează să le faceți, cu ajutorul experienței și specialiștilor din echipă, specialiști care vă vor pune la dispoziție cele mai potrivite soluții pentru afacerea Dumneavoastră în domeniul serelor și solariilor pentru flori și legume.

Acum, încrederea pe care o aveţi în S.C. IMD Horticulture Systems S.R.L şi pe care ne-am câştigat-o în timp, reprezintă pentru noi cea mai importantă reuşită.

Vom continua să avem aceeași abordare realistă, să oferim solarii profesionale, sere modulare și accesorii pentru cultura ( folie solarii, profile prindere folie, sisteme irigatie), de calitate și profesioniste și să acționăm în interesul clienții noștri.

Stabilitatea, integritatea, abordarea consultativă și orientarea către client sunt valori în care credem și care se reflectă în fiecare produs și serviciu pe care îl oferim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *