Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Donează pentru Terra Gloria. Cont BT.

Donează pentru Terra Gloria. Cont BT.

  • de

Într-o lume tot mai agitată și preocupată de problemele legate de mediu și agricultură, este important să avem organizații care să ne reprezinte și să promoveze schimbările pozitive în aceste domenii. Una dintre aceste organizații este Terra Gloria, un ONG care adună la un loc oameni și firme care vor să aibă o voce în aceste probleme. În saptamanile următoare, Terra Gloria are programate actiuni de plantare de pomi fructiferi în două localități din judetul Bihor. Parteneri LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 SALONTA si Primaria Copăcel, Bihor. Mai multe detalii in zilele urmatoare pe blog si pe pagina de facebook Terra Gloria clic aici

Acțiunile de plantare de pomi fructiferi sunt deosebit de importante pentru mediu și agricultură, deoarece acești pomi nu numai că îmbunătățesc calitatea aerului și a solului, dar produc și fructe sănătoase care pot fi utilizate de comunitate. Prin susținerea Terra Gloria în această inițiativă, puteți contribui la îmbunătățirea mediului înconjurător și a sănătății comunității.

Terra Gloria este o organizație non-profit care depinde de donații și sponsorizări pentru a-și finanța proiectele. Dacă sunteți interesat să vă implicați în această inițiativă, puteți să faceți o donație sau să sponsorizați actiunile de plantare de pomi fructiferi prin contul deschis la Banca Transilvania RO61BTRLRONCRT0669801601 beneficiar asociatia Terra Gloria.

Fiecare donație contează și poate face o diferență semnificativă în viața comunității. În plus, donația dvs. poate fi deductibilă fiscal, așa că puteți să vă implicați în această inițiativă într-un mod cu totul și cu totul pozitiv.

În încheiere, susținerea Terra Gloria în inițiativele sale de plantare de pomi fructiferi este o modalitate excelentă de a contribui la îmbunătățirea mediului și a sănătății comunității. Fie că faceți o donație sau sponsorizați actiunile, fiecare contribuție contează și poate face o diferență semnificativă. Haideți să fim împreună în această inițiativă importantă pentru comunitate și mediu! Multumim Pepiniera Crisplant Aiud si brandului Gospodăria Lui Timpuleț pentru sprijin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *