Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Sadeste un copac in memoria cuiva drag si faci o padure de iubire. Una nemuritoare.

Sadeste un copac in memoria cuiva drag si faci o padure de iubire. Una nemuritoare.

  • de

Melania Medeleanu vine cu un proiect inedit în Oradea, care are în centru iubirea și natura. Pe data de 20 aprilie, ea ne invită în Parcul Salca din cartierul Cantemir pentru un eveniment special. Proiectul se numește „Sădește un copac în memoria cuiva drag și faci o pădure de iubire. Una nemuritoare.” și reprezintă o modalitate de a păstra amintirea celor dragi prin împădurirea unui loc special.

Cu ajutorul acestui proiect, oricine poate planta un copac în memoria unei persoane dragi și poate contribui la crearea unei păduri de iubire. Această pădure va fi formată din 100 de copaci plantați în memoria a 100 de oameni dragi, a căror amintire va dăinui prin intermediul naturii.

Pentru cei care vizitează parcul în mod obișnuit, poate părea doar un parc obișnuit. Dar pentru cei care aleg să planteze un copac în memoria cuiva drag, acest loc va deveni un loc special, unde pot găsi alinare și liniște. Copacul plantat va ocroti cu umbra lui orice om care caută tihna, indiferent dacă îi cunoaște sau nu pe cei care au plantat copacii în jurul lui.

Proiectul „Sădește un copac în memoria cuiva drag și faci o pădure de iubire. Una nemuritoare.” reprezintă o modalitate unică și specială de a păstra amintirea celor dragi prin intermediul naturii. Costul pentru plantarea unui copac variază între 500 și 800 de lei, dar iubirea nu poate fi cuantificată în bani. Fiecare contribuție, indiferent de sumă, va ajuta la întinderea rădăcinilor acestui proiect în toată țara. Acceseaza https://plantatiinamintire.ro/

Donațiile făcute de participanți vor ajuta la extinderea proiectului și la plantarea mai multor copaci în memoria oamenilor dragi. Prin intermediul acestui proiect, putem sărbători iubirea și să plantăm semințele unei păduri de iubire, care va crește și va dăinui pentru totdeauna.

Melania Medeleanu ne oferă o modalitate specială de a onora amintirea celor dragi și de a contribui la crearea unei lumi mai bune și mai verzi. Prin intermediul acestui proiect, putem sărbători iubirea și să lăsăm o amprentă durabilă asupra mediului înconjurător. Afla mai multe despre proiect accesand websiteul oficial https://plantatiinamintire.ro/despre-proiect

Mai jos va prezentam un video cu Parcul Salca in aprilie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *