Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Muscate, flori de sezon si plante aromatice

Muscate, flori de sezon si plante aromatice

  • de

Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală de la USAMV Cluj-Napoca anunță cu bucurie deschiderea Serei Floricole din campus, unde iubitorii de plante pot găsi o varietate de mușcate, flori de sezon și plante aromatice, începând cu data de 24 aprilie 2023.

Mușcatele sunt vedetele serii, fiind disponibile în 18 variante de culoare, inclusiv mușcate curgătoare, semicurgătoare și clasice. Prețul unic pentru un ghiveci de mușcate este de doar 10 lei, o oportunitate excelentă pentru a-ți amenaja grădina sau terasa cu aceste flori frumoase și colorate.

În plus, la Sera Floricolă din campus veți găsi și alte plante de sezon, cum ar fi begonia, flori de miere, crăițe și flori de piatră, la prețul de 2,5 lei/bucată. Pentru iubitorii de plante perene, oferta include diverse plante perene la prețul de 10 lei/ghiveci.

Pasionații de plante aromatice vor fi încântați să afle că la Sera Floricolă din campus se găsesc și busuioc (în 4 soiuri diferite), pătrunjel de frunze, leuștean și salvie, pentru a-și completa grădina sau bucătăria cu aromele preferate.

Sera Floricolă din campus are program de funcționare de luni până vineri, între orele 8.00 și 14.00, oferind astfel oportunitatea de a achiziționa plantele preferate în timpul săptămânii. Este important de menționat că cumpărătorii trebuie să se asigure că au ambalaje adecvate pentru transportul plantelor achiziționate.

Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală de la USAMV Cluj-Napoca vă așteaptă cu bucurie la Sera Floricolă din campus, unde veți găsi o gamă variată de plante de sezon, mușcate și plante aromatice, la prețuri accesibile. Nu ratați ocazia de a vă înfrumuseța grădina sau terasa cu plantele preferate și de a beneficia de expertisele specialiștilor în horticultură de la USAMV Cluj-Napoca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *