Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Intelegem greu si uitam repede

Intelegem greu si uitam repede

comunicat Administraţia Bazinală de Apă Crişuri Oradea, sursa facebook

Ințelegem greu și uităm repede!
Oricâte mâini ar aduna în urma altora și oricâte acțiuni de igienizare am desfășura, NU vom reuși să avem Ape Curate acolo unde omul NU vrea.
Fără voința riveranilor de a avea ape curate, albiile râurilor vor fi mereu sufocate de deșeuri!
Colegii noștri din cadrul formației de lucru Oradea/SGA Bihor au început săptămâna cu o acțiune de igienizare pe malul Crișului Repede, aval de municipiul Oradea.
Vă reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, tot în această zonă, colegii noștri au scos din apele râului o canapea.
Din păcate, încă mai există cetățeni certați cu legea “bunului simț” pentru care, malul râului ține loc de tomberon de gunoi. De la resturi menajere, materiale de construcții, textile până la anvelope, electrocasnice și PET-uri, toate zac pe malul apei.
Fiecare gest contează! Fii responsabil!

Administraţia Bazinală de Apă  Crişuri Oradea administrează apele aflate pe teritoriul bazinului hidrografic “Crișuri” din domeniul public și infrastructura Sistemului de Gospodărire a Apelor formată din lacuri de acumulare, diguri de apărare împotriva inundațiilor, canale, derivații interbazinale, prize de apă și alte lucrări specifice, precum și infrastructura sistemelor de veghe hidrologică, hidrogeologică și de monitorizare a calității resurselor de apă aflate în patrimoniul său, în scopul cunoașterii și a gestionării resurselor de apă de suprafață și subterane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *