Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Bio Culture deschide sezonul cu rosii bio certificate

Bio Culture deschide sezonul cu rosii bio certificate

Bio Culture deschide sezonul cu roșii bio certificate, aducând culoare și prospețime pe rafturile magazinelor Carrefour din întreaga țară. Producătorul clujean a dat publicității un mesaj pe rețelele de socializare, anunțând lansarea noilor produse: „Rosiutele drăguțele s-au colorat, și cu atâta culoare, ele au solicitat. Haina nouă pentru ambalat… așa că ne-am conformat. Ne găsiți în magazinele Carrefour din toată țara!”

Serele Bio Culture sunt furnizori Carrefour de mai mulți ani și se mândresc cu faptul că sunt producători de roșii bio încă de la început. Producția lor nu necesită un plan de conversie, deoarece au avut întotdeauna o abordare eco-friendly în cultivarea legumelor lor. Colaborarea cu Carrefour este una foarte frumoasă, iar la raft produsele lor poartă eticheta comună „Carrefour Bio – Tomate Bio Culture”, alături de marca înregistrată a producătorului, „Cu drag din Ardeal”.

„Este un client care ne-a susținut foarte mult. Am beneficiat de-a lungul anilor de suportul buyerului care ține legătura cu producătorii regionali”, a declarat Alina Nedeluș, reprezentanta Serele Bio Culture. Această colaborare a permis producătorului să aducă roșii bio proaspete și delicioase pe masa consumatorilor din întreaga țară, promovând astfel agricultura ecologică și sustenabilă.

Roșiile cherry bio de la Serele Bio Culture sunt cultivate cu grijă și respect pentru mediu, fără utilizarea pesticidelor sau a altor substanțe chimice nocive. Ele sunt crescute în sere moderne, unde condițiile de mediu sunt controlate pentru a asigura o creștere sănătoasă și naturală a plantelor. Produsele sunt certificate bio conform standardelor europene și îndeplinesc criteriile de calitate și siguranță alimentară impuse de Carrefour.

Consumatorii pot fi siguri că roșiile bio de la Bio Culture sunt o alegere sănătoasă și responsabilă pentru ei și pentru mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *