Sari la conținut
Prima pagină » Blog » 160 de copii au cantat cu bucurie La multi ani, dedicat Pamantului

160 de copii au cantat cu bucurie La multi ani, dedicat Pamantului

  • de

În data de 28 aprilie 2023, a avut loc o sărbătoare cu o dublă semnificație: Ziua Mondială a Sindromului Down și Ziua Mondială a Pământului. Compania VPK Packaging Salonta a fost prezentă la eveniment, la invitația Asociației Down din Oradea și a Asociației Kiddy din Salonta.

Într-o zi dedicată celebrării tuturor persoanelor cu sindrom Down și familiilor lor, VPK Packaging Salonta a promovat o cultură a diversității și a incluziunii. În cadrul evenimentului, copiii și adulții de la centru au defilat într-o prezentare de modă, în care fiecare a fost jurizat. A fost o reprezentare poetică a ceea ce simbolizează „Împreună”. Fiecare participant a primit felicitări și îndemnuri spre reușită, iar întreaga echipă care a coordonat acest eveniment a primit un merit pentru rolul lor esențial.

De Ziua Mondială a Pământului, copiii de la mai multe grădinițe și școli din Salonta au celebrat împreună în Parcul din Salonta, unde s-au organizat expoziții și alte activități ce țin de protecția mediului prin programul Plantropolis, finanțat de VPK Packaging Salonta. Cei 160 de copii au cântat cu bucurie „La mulți ani!”, dedicat Pământului, au desenat și au aflat cum se efectuează colectarea deșeurilor la ei în comunitate. De asemenea, au văzut și cum arată pământul de flori obținut în urma compostării bio-deșeurilor colectate din gospodăriile lor.

Această activitate a avut o mare importanță pentru comunitate, promovând o cultură a protejării mediului și a colectării selective a deșeurilor. VPK Packaging Salonta a avut un rol esențial în organizarea și finanțarea acestui eveniment, care a adus bucurie în inimile copiilor, adulților, părinților, voluntarilor, prietenilor și a tuturor celor prezenți.

Tema colectării deșeurilor este una de mare interes atât în Bihor, cât și în Cluj. ONG Terra Gloria promovează astfel de evenimente și invită pe oricine să ne contacteze pentru colaborări. În acest fel, împreună putem contribui la protejarea mediului și la îmbunătățirea calității vieții noastre.


Daca ti-a placut articolul te invitam sa ne urmaresti pe facebook clic aici sau pe YouTube clic aici De asemenea ne poti cauta si pe Instagram, Linkedin, TikTok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *