Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Catalogul Daymsa pentru Horticultura de Performanta

Catalogul Daymsa pentru Horticultura de Performanta

Natur Grup Integral, în colaborare cu Daymsa, a lansat recent Catalogul Daymsa (descarca aici) pentru Horticultura de Performanță. Acest catalog oferă clienților săi legumicultori o gamă largă de biostimulatori Daymsa și sfaturi utile pentru a obține cele mai bune rezultate în producția lor agricolă.

Catalogul este structurat în funcție de etapele de dezvoltare ale plantelor, astfel încât să ofere soluții specifice pentru fiecare stadiu al culturii. Pregătirea solului, tratamentul semințelor, repicarea, dezvoltarea răsadului, transplantarea, dezvoltarea radiculară și stresul post-transplantare, dezvoltarea vegetativă și deblocarea nutrienților, rezistența la boli, înflorirea și legarea, combaterea carențelor și antistresul, evoluția plantei, creșterea fructelor, coacerea și reglarea pH-ului apei și a solului sunt toate tratate în catalog.

Daymsa este un brand de încredere în industria agricolă, oferind soluții inovatoare și de înaltă calitate pentru îmbunătățirea recoltelor. Biostimulatorii Daymsa sunt o combinație perfectă de substanțe active care optimizează procesele fiziologice ale plantelor, crescând astfel randamentul culturii.

Catalogul Daymsa pentru Horticultura de Performanță este foarte util pentru legumicultorii care doresc să își maximizeze producția agricolă și să obțină cele mai bune rezultate în fiecare etapă a culturii lor. Fiecare produs este descris în detaliu, astfel încât fermierii să poată alege produsul potrivit pentru nevoile lor specifice.

De asemenea, Natur Grup Romania și Daymsa sunt mândri să fie membri ai organizației non-profit Terra Gloria. Această organizație este un vehicul puternic pentru a promova schimbările pozitive în domeniile mediu și agricultură. Prin participarea la această organizație, Natur Grup și Daymsa doresc să demonstreze angajamentul lor pentru protejarea mediului și promovarea practicilor agricole sustenabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *