Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Ioana-Lorena Popa: Instructor de Yoga si Voluntar

Ioana-Lorena Popa: Instructor de Yoga si Voluntar

  • de

Ioana-Lorena Popa este instructor de yoga RYT 500 la Surya Yoga Studio Oradea, dar și voluntar la Terra Gloria. Ea îți oferă o experiență nouă și interesantă, pe care cu siguranță nu o vei regreta!

Vrei să faci yoga în natură, dimineața devreme, în Comuna Roșia, Bihor, la camping-ul „La Busuri”? Vrei să mergi într-o drumeție și să explorezi Cheile Cuților? Vrei să simți energia naturală a zonei? Atunci, participă la această experiență minunată!

Evenimentul va avea loc în perioada 2-4 iunie 2023, la camping-ul „La Busuri” din Rosia de Beius. Costul este de 50 lei/persoană/noapte la corturile din camping și 25 lei/persoană/noapte dacă îți aduci propriul cort. Opțional, poți alege să faci Via Ferrata (cu echipament inclus), cu un cost suplimentar de 100 lei/persoană.

În ceea ce privește masa, tu decizi ce dorești să mănânci. Poți aduce cu tine alimentele preferate și vom găti împreună și vom mânca toți la fel. Transportul nu este inclus în preț.

Dacă vrei să te alături acestei experiențe frumoase, poți să o contactezi pe Ioana-Lorena Popa prin mesaj privat pe Messenger sau pe WhatsApp 0737828918, pentru a-ți rezerva un loc. Așadar, hai să petrecem un weekend plin de aventuri și să ne bucurăm de frumusețea naturii!

Natura și Yoga: O combinație perfectă pentru o viață echilibrată

Natura este o sursă nesfârșită de energie și inspirație pentru oameni. Aerul curat, frumusețea munților și sunetele liniștitoare ale pădurii pot ajuta la reducerea stresului și la relaxarea mintală. De aceea, yoga în aer liber poate fi una dintre cele mai bune modalități de a te conecta cu natura și de a-ți îmbunătăți starea de bine.

Yoga în aer liber este o experiență unică și poate fi practicată oriunde, de la malul mării la vârful unui munte. Practicând yoga în aer curat, poți experimenta o varietate de posturi, tehnici de respirație și meditație care te pot ajuta să îți echilibrezi corpul și mintea.

Dacă dorești să îmbini natura și yoga, ai multe opțiuni. Poți alege să faci yoga în aer liber la munte, să explorezi trasee montane sau să petreci un weekend la un camping într-un cadru natural și să faci yoga acolo. Există și posibilitatea de a face yoga în parcuri sau în grădini botanice.

Practica de yoga în aer liber îți poate oferi multe beneficii pentru sănătatea ta fizică și mentală. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea flexibilității, creșterea forței și reducerea durerii. De asemenea, poate ajuta la eliberarea stresului, îmbunătățirea stării de spirit și a calității somnului.

update de la organizator Avansăm ieșirea pentru 02-04 iunie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *