Sari la conținut
Prima pagină » Blog » FUTURE OF FOOD HACKATHON 2023 Cluj-Napoca

FUTURE OF FOOD HACKATHON 2023 Cluj-Napoca

  • de

S-a dat startul la Future of Food HACKATHON 2023 în Cluj-Napoca, care se desfășoară în acest weekend, pe data de 12-14 mai la ClujHub, pe strada 22-26 Regele Ferdinand.

Toți participanții vor porni în călătoria Future of Food 2023 sub îndrumarea unor mentori renumiți, unde diferite echipe vor implementa multiple proiecte și soluții inovatoare la cele mai actuale probleme legate de agricultura sustenabilă și viitorul alimentației.

Ca și parteneri principali al acestui eveniment este și Universitatea USAMV Cluj-Napoca, fiind reprezentat de domnul Prorector Cercetare Prof. dr. Dan C. VODNAR și de Conf. dr. Cristina Bianca POCOL – Specialist Economie rurală. Precum de cei doi mentori, care vor analiza și acorda suport echipelor Șef lucr. dr. Anca PLESA – Facultatea de Agricultură, Conf. dr. Loredana SUCIU – Facultatea de Agricultură.

Din partea Asociației Terra Gloria a fost prezent președintele dr. ing. Felföldi Zoltán în calitate de reprezentant, fost student și doctorand al Universității USAMV Cluj.

Proiectele validate vor fi premiate în funcție de diferite criterii, după analizarea și evaluarea jurului:

1️⃣ Premiul întâi: 1500 Euro

2️⃣ Premiul al doilea: 1000 Euro

3️⃣ Premiul al treilea: 500 Euro

1 | DESCHIDEREA HACKATHONULUI

Deschiderea oficială Future of Food 2023 a avut loc vineri, 12 mai, începând cu ora 16:00.

Program prima zi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *