Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Terra Gloria a inceput un parteneriat cu Editura Casa

Terra Gloria a inceput un parteneriat cu Editura Casa

  • de

Suntem încântați să anunțăm că Terra Gloria a început un parteneriat cu Editura Casa! Această colaborare a fost stabilită cu ocazia Târgului de Carte Gaudeamus Oradea 2023, unde reprezentanții noștri au discutat cu vicepreședintele Terra Gloria despre concepte precum „Enciclopedia auto-sustenabilității – Ghidul complet al gospodăriei autonome”, „Grădinărit în straturi înălțate” sau „Lucrările de tăiere de la A la Z la pomi fructiferi” și multe altele. Vezi video aici

Editura Casa este specializată în publicarea de cărți practice și ghiduri pentru toate domeniile de activitate, inclusiv hobby-uri, grădinărit, sport, artă, gastronomie, construcții și amenajări interioare, cărți pentru copii, fotografie sau sănătate și frumusețe. Cu numeroase titluri publicate deja și colecții precum Idei creative, Meșterul priceput sau Universul fotografiei digitale, Editura Casa completează și diversifică oferta de carte practică existentă în prezent pe piața editorială din România.

Prin această colaborare, Terra Gloria și Editura Casa își propun să promoveze și să încurajeze schimbările pozitive în problemele legate de mediu și agricultură. Terra Gloria este o organizație non-profit care adună la un loc oameni și firme care vor să aibă o voce în aceste domenii, iar Editura Casa vine în sprijinul dezvoltării și răspândirii conceptului „do-it-yourself”. Cărțile Editurii Casa sunt disponibile în majoritatea librăriilor și magazinelor de specialitate din marile orașe ale țării, dar și în magazinele și librăriile online.

Suntem convinși că această colaborare va aduce beneficii semnificative pentru toți cei interesați de dezvoltarea personală, gospodărirea eficientă și protecția mediului înconjurător. Vă invităm să urmăriți cu atenție noile titluri publicate de Editura Casa și să luați parte la acțiunile și proiectele organizate de Terra Gloria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *