Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Eficienta tratamentului la porumb în ferma AgroTotal din Adunatii-Copaceni

Eficienta tratamentului la porumb în ferma AgroTotal din Adunatii-Copaceni

  • de

Produsele Daymsa și parteneriatul Natur Grup Integral asigură performanță și calitate în agricultură.

De Adrian Păun, Inginer la NATUR GRUP Romania

Adunății Copăceni, Romania – În contextul îmbunătățirii constante a performanței și calității în agricultură, ferma AgroTotal SRL din Adunății Copăceni județul Giurgiu a aplicat primul tratament la porumb pentru sezonul agricol 2023. Ing. Adrian Păun, reprezentant al Natur Grup Romania, a evidențiat rezultatele uimitoare obținute prin utilizarea produselor Daymsa și a parteneriatului strâns dintre Natur Grup Integral și Daymsa.

Folosind produsul Raiza Mix pentru tratamentul rădăcinilor, diferența notabilă între sistemele radiculare ale plantelor a fost vizibilă în fotografii, confirmând eficiența remarcabilă a produsului. Plantele tratate cu Raiza Mix au prezentat o talie mai mare, o culoare vibrantă, o grosime și vigurozitate superioare comparativ cu cele netratate. E important de menționat că ambele grupuri de plante erau în același stadiu de vegetație și aveau același număr de frunze.

Tratamentul semințelor cu Raiza Mix a constat în aplicarea a 2 litri de produs pe tonă de semințe. Acesta a avut ca rezultat o dezvoltare radiculară robustă și o creștere uniformă a plantelor, demonstrând astfel eficacitatea produsului în promovarea sănătății plantelor și a randamentelor.

Alături de tratamentul semințelor, AgroTotal SRL a aplicat și un tratament foliar, utilizând Terrenova în doza de 2-3 litri pe hectar. Terrenova, un alt produs de înaltă calitate dezvoltat de Daymsa, a contribuit la susținerea creșterii și dezvoltării optime a plantelor de porumb în toată perioada de vegetație.

Parteneriatul dintre Natur Grup Integral și Daymsa a luat naștere în 2018, cu scopul de a aduce calitatea și performanța produselor Daymsa fermierilor din România. Produse precum Raiza Mix, Naturamin WSP, Sprayfix, Cytoplant 400 și Naturamin Zn sunt doar câteva dintre produsele Daymsa care s-au impus pe piața românească. Daymsa este în prezent prezentă în peste 40 de țări și continuă să inoveze și să dezvolte produse de înaltă calitate pentru agricultură.

Parteneriatul strâns dintre Natur Grup Integral și Daymsa a facilitat introducerea inovațiilor și produselor Daymsa în fermele din România și Republica Moldova. Acest parteneriat a avut un impact semnificativ asupra agriculturii din regiune, oferind fermierilor acces la soluții avansate și tehnologii de ultimă generație pentru îmbunătățirea performanței culturilor.

Daymsa, cu o prezență în peste 40 de țări, s-a remarcat prin dezvoltarea de produse inovatoare și de înaltă calitate, adaptate nevoilor fermierilor din diverse regiuni. Produsele precum Raiza Mix, Naturamin WSP, Sprayfix, Cytoplant 400 și Naturamin Zn au câștigat încrederea fermierilor din România datorită rezultatelor excelente obținute în culturile agricole.

Natur Grup Integral, în calitate de distribuitor al produselor Daymsa în România, a jucat un rol crucial în aducerea acestor produse fermierilor din țară. Prin intermediul colaborării strânse cu Daymsa, Natur Grup Integral a facilitat accesul fermierilor români la soluții inovatoare și la tehnologii agricole avansate, contribuind astfel la creșterea performanței și rentabilității exploatațiilor agricole.

website oficial www.naturgrup.ro

Pentru a promova schimbul de cunoștințe și experiențe în domeniul agricol, Terra Gloria, în colaborare cu Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și compania Pipelife România, organizează conferința AgriTech, ediția I, pe data de 13 iunie, în Timișoara. Conferința cu tema „Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare” va aduce împreună specialiști, cercetători și fermieri pentru a discuta și a explora soluțiile tehnologice și practicile sustenabile în agricultură.

Evenimentul reprezintă o oportunitate excelentă pentru fermieri de a afla ultimele tendințe și inovații din domeniul agricol, precum și de a dezvolta rețele de colaborare și parteneriate pentru creșterea sustenabilă a agriculturii. Detalii despre conferință pot fi găsite pe pagina de Facebook a Terra Gloria clic aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *