Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Statistici de vizibilitate Terra Gloria.

Statistici de vizibilitate Terra Gloria.

Terra Gloria – Un vehicul puternic pentru promovarea schimbărilor pozitive în domeniul mediului și agriculturii.

În luna aprilie a anului 2023, Terra Gloria, o organizație non-profit dedicată promovării schimbărilor pozitive în domeniile mediului și agriculturii, a înregistrat statistici remarcabile privind vizibilitatea sa. Cu o strategie de comunicare bine pusă la punct și utilizând multiple canale online, Terra Gloria a reușit să atragă atenția a numeroși vizitatori și susținători.

Statistici de vizibilitate:

1.490 vizitatori unici pe site-ul terragloria.ro: În luna aprilie a anului 2023, site-ul terragloria.ro a înregistrat un număr impresionant de 1.490 de vizitatori unici. Această creștere semnificativă a traficului pe site demonstrează interesul crescut al publicului față de activitățile și inițiativele desfășurate de Terra Gloria.

158.000 impactul paginii de Facebook Terra Gloria: Pagina de Facebook a organizației Terra Gloria a devenit un important canal de comunicare, atrăgând un număr semnificativ de susținători și interacțiuni în luna martie și aprilie 2023. Cu un impact de 158.000, Terra Gloria și-a consolidat prezența online și și-a extins comunitatea virtuală.

Comunicarea prin multiple canale online: Terra Gloria realizează o comunicare amplă și eficientă prin intermediul mai multor canale online, pentru a-și promova misiunea și valorile. Aceste canale includ presa locală, site-ul propriu, pagina de Facebook, LinkedIn, Instagram și YouTube (28.000 vizionari). Abordând diverse platforme, organizația reușește să atingă o audiență diversă și să genereze un impact semnificativ în ceea ce privește promovarea schimbărilor pozitive în domeniul mediului și agriculturii.

Rolul Terra Gloria în promovarea schimbărilor pozitive: Terra Gloria reprezintă un loc de întâlnire și colaborare pentru oameni și companii interesate de problemele legate de mediu și agricultură. Prin organizarea de evenimente, campanii de conștientizare și activități de voluntariat, organizația își propune să aducă la un loc resursele și expertiza necesare pentru a promova schimbările pozitive în aceste domenii. Prin intermediul platformelor online și a strategiei de comunicare eficientă, Terra Gloria reușește să atragă și să mobilizeze o comunitate extinsă, creând un mediu propice pentru schimbare și inovare.

Te invităm să cunoști echipa Terra Gloria în cadrul evenimentelor

  1. Zilele Horticulturii Clujene, 19-21 mai 2023, Campusul USAMV Cluj-Napoca, detalii aici
  2. AgriTech, „Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare” editia I, Timisoara, 13 iunie 2023, detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *