Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Marea carte a vinului, 308 pagini, Jens Priewe

Marea carte a vinului, 308 pagini, Jens Priewe

  • de

Extinsă, complexă, actualizată, cartea ține cont de cele mai noi tendințe în vinificație, precum și de noile zone viticole, care fac vechile sisteme să se clatine. Ilustrată cu peste 1000 de imagini color, inclusiv grafică computerizată care explică procesele invizibile ale fabricării vinului, hărți din satelit și imagini de sus ale celor mai importante regiuni viticole, dar și instantanee de la renumiți fotografi ai vinului din lumea largă, cartea îi va potoli setea de cunoaștere până și celui mai experimentat iubitor de vinuri.

„Dragi cititori, să fim sinceri: nimeni nu ar muri de sete dacă nu ar exista deloc vin, dar mulți oameni ar fi triști dacă vinul ar dispărea din lumea noastră. Mulți îl savurează, dau bani pe el, amenajează un loc în care să își poată depozita sticlele, îl beau la ocazii festive sau mai puțin festive, sau pentru că le este, pur și simplu, poftă de vin. Unii oameni pornesc pe urmele vinului, pentru a se bucura de peisajul din care provine și pentru a-l cunoaște pe viticultorul care l-a produs. Atunci când este bun, vinul ne binecuvântează cu un moment de fericire, atingându-ne sufletul. Pentru astfel de oameni am scris Marea carte a vinului…” scrie autorul.

Format 300 x 235 mm

Comanda online cartea si sustine Asociatia Terra Gloria. whatsapp 0 7 2 0 5 8 7 2 2 9

Terra Gloria este o organizație non-profit care depinde de donații și sponsorizări pentru a-și finanța proiectele. Dacă sunteți interesat să vă implicați în această inițiativă, puteți să faceți o donație sau să sponsorizați actiunile de plantare de pomi fructiferi, copaci sau ecologizari prin contul deschis la Banca Transilvania RO61BTRLRONCRT0669801601 beneficiar asociatia Terra Gloria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *