Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Natur Grup, dealer DAYMSA, va asteapta la Agriplanta-Romagrotec 2023

Natur Grup, dealer DAYMSA, va asteapta la Agriplanta-Romagrotec 2023

  • de

25 mai este prima zi de targ la Fundulea. Agriplanta-Romagrotec isi deschide portile pentru 4 zile, iar membri Terra Gloria nu putea sa lipseasca. Natur Grup, dealer DAYMSA, va asteapta cu o echipa extinsa de consultanti. Parteneriatul Natur Grup Integral și Daymsa a luat naștere în 2018 din dorința de a face cunoscută calitatea produselor Daymsa tuturor fermierilor din România. Astăzi, Raiza Mix, Naturamin WSP, Cytoplant 400 și multe altele sunt doar o parte din produsele premium deja accesibile oricărui agricultor din România, oricare ar fi statutul acestuia: fie legumicultor, fie fermier de cultură mare. Natur Grup încearcă să aducă aceste produse cât mai aproape de fermieri, printr-un lanț de distribuție cât mai scurt pentru reducerea la maxim a cheltuielilor indirecte și pentru a oferi un preț corect producătorului agricol.

In cadrul evenimentului AgriPlanta, pentru un lot demonstrativ de floarea soarelui s-a folosit erbicid pe baza de imazamox. Împreună cu acesta, pe 8 rânduri s-a adaugat Naturamin WSP în doza de 0,5 kg / ha. Naturamin WSP este biostimulatorul cu 80% aminoacizi liberi care ajută planta să treaca mai ușor peste orice fel de stres.

Joaquin Gonzalez a declarat pentru blogul Terra Gloria: „Echipa Natur Grup Romania Daymsa va asteapta la targul Agri-Planta de la Fundulea, unde vom fi prezenti in doua locatii. Prima este situata in zona cu irigatii, iar cea de-a doua la iesire spre loturile demonstrative.Va asteptam sa putem discuta mai multe despre tehnologii ecologice in culturi.”

Urmareste pagina de facebook pentru mai multe noutati Natur Grup Romania clic aici sau website clic aici

Te invităm să te alături cauzei Terra Gloria: redirecționează 3,5% din impozitul pe venit👉https://redirectioneaza.ro/terra-gloria

Terra Gloria își propune să devină:

☀️O platformă online unde membrii pot împărtăși idei, discuta problemele actuale și propune soluții.

🌍O rețea de voluntari care se implică în proiecte care au ca scop îmbunătățirea mediului și a agriculturii, cum ar fi plantarea pomilor sau curățarea râurilor.

☀️O organizație de lobby care își asumă rolul de a influența deciziile guvernamentale prin intermediul campaniilor de conștientizare și prin participarea la procesul de luare a deciziilor.

🌍O sursă de informații pentru publicul larg, prin intermediul conferințelor, sesiunilor de informare și a materialelor informative.

Oamenii și firmele care vor să aibă o voce în problemele legate de mediu și agricultură pot colabora într-un mod eficient și puternic pentru a aduce schimbări pozitive în aceste domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *