Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Terra Gloria sustine producatorii locali, economia locala si locurile de munca

Terra Gloria sustine producatorii locali, economia locala si locurile de munca

  • de

Prin susținerea producătorilor locali și adoptarea lanțurilor scurte de aprovizionare, putem proteja mediul înconjurător, economia locală și locurile de muncă, oferind în același timp consumatorilor produse proaspete, autentice și de înaltă calitate.

ONCOS angajeaza LUCRATOR COMERCIAL, in ALESD, jud. Bihor.

In plina dezvoltare, ONCOS isi mareste echipa. Daca vrei sa lucrezi intr-un mediu de lucru placut, te asteptam in echipa noastra! ” a declarat pentru blogul Terra Gloria, dl Mihai MICU, reprezentant vânzări în Bihor

ONCOS este o companie cu capital integral privat roman, fiind unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de carne de pui si produse de panificatie din Romania. Fondat de omul de afaceri Vasile Onaca, ONCOS s-a dezvoltat continuu de-a lungul a peste 30 de ani.

Unul dintre cele mai importante componente ale grupului de firme ONCOS este abatorul, care are o capacitate mare de abatorizare si deserveste atat reteaua proprie de magazine, cat si partenerii directi. De asemenea, Grupul de Firme ONCOS detine 5 ferme si 46 de hale cu o suprafata totala de peste 72,000 metri patrati, unde sunt crescuti si abatorizati peste 8 milioane de pui pe an.

Daca te alaturi echipei noastre, vei beneficia de un salar motivant, tichete de masa, spor de fidelitate, bonus target magazin, precum si alte bonusuri. ONCOS pune accent pe satisfactia angajatilor si asigura un mediu de lucru placut si motivant.” transmit reprezentantii companiei.

CV-urile pot fi depuse la adresa de email resurse.umane@oncos.ro, iar pentru detalii suplimentare, ne poti contacta la numarul de telefon 0730900873.

ONCOS este mandru de realizari, iar cifrele demonstreaza succesul nostru:

  • 15,000,000 de kilograme de carne de pui produsa anual
  • 69 de magazine ONCOS
  • Distributie in 7 judete
  • 750 de angajati ONCOS
  • 6 ferme ONCOS
  • 2.600.000 PRODUSE DE PANIFICATIE (KG/AN)

„Suntem recunoscuti pentru serviciile de incredere pe care le oferim. Clientii nostri beneficiaza de o gama completa de servicii de brutarie, abatorizare si comert, toate la o calitate superioara si preturi competitive. Produsele noastre sunt realizate dupa retete traditionale romanesti, folosind ingrediente naturale pentru a pastra gustul autentic. Calitatea este o prioritate pentru noi, motiv pentru care ne preocupam de satisfactia clientilor si investim constant in liniile de productie si echipamentele noastre. Produsele romanesti ONCOS sunt garantate sa satisfaca cele mai exigente standarde de calitate. ” a declarat pentru blogul Terra Gloria, dl Mihai MICU, reprezentant vânzări în Bihor

Incheiand, Terra Gloria este o organizatie non-profit care isi propune sa adune oameni si firme interesate de problemele legate de mediu si agricultura, oferindu-le posibilitatea de a-si exprima opinia si de a contribui la promovarea schimbarilor pozitive in aceste domenii.

Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa dinamica si sa contribui la succesul unei companii romanesti de top, trimite-ne CV-ul tau si alatura-te echipei ONCOS. Impreuna putem construi un viitor mai bun pentru producatorii locali, economia locala si locurile de munca!

Terra Gloria este o organizație non-profit dedicată promovării unui mediu sustenabil și a unei agriculturi responsabile. Suntem puternic angajați în sprijinirea producătorilor locali și a conceptului de lanțuri scurte de aprovizionare, care aduce multiple beneficii atât pentru consumatori, cât și pentru mediu.

Prin promovarea lanțurilor scurte de aprovizionare, Terra Gloria încurajează relații directe între producători și consumatori finali. Acest lucru implică reducerea intermediarilor în procesul de distribuție și o conexiune mai strânsă între fermă și farfuria consumatorului. Această abordare are o serie de avantaje semnificative.

În primul rând, lanțurile scurte de aprovizionare sprijină producătorii locali și economia locală. Aceștia beneficiază de oportunitatea de a-și vinde produsele direct consumatorilor, evitând costurile și dificultățile asociate implicării intermediarilor. Prin achiziționarea produselor locale, consumatorii sprijină direct comunitățile locale și contribuie la dezvoltarea economică durabilă.

În al doilea rând, prin eliminarea distanțelor lungi de transport și intermediari, lanțurile scurte de aprovizionare reduc amprenta de carbon și poluarea asociată cu logistica extinsă. Consumul local de produse reduce dependența de importuri și transport pe distanțe lungi, ceea ce duce la o mai mică emisie de gaze cu efect de seră și la o utilizare mai eficientă a resurselor.

De asemenea, lanțurile scurte de aprovizionare promovează transparența și încrederea între producători și consumatori. Oamenii pot cunoaște sursa exactă a alimentelor pe care le achiziționează și pot stabili o legătură mai strânsă cu producătorii lor locali. Aceasta conduce la o mai mare satisfacție a consumatorului și la un sentiment de apartenență la comunitatea locală.

Terra Gloria susține aceste principii și promovează inițiative care încurajează producția și consumul local, evitând poluarea și promovând utilizarea responsabilă a resurselor. Ne dorim să sprijinim producătorii locali și să creăm o legătură directă între ei și consumatori, pentru a dezvolta o economie sustenabilă și ecologică.

Prin susținerea producătorilor locali și adoptarea lanțurilor scurte de aprovizionare, putem proteja mediul înconjurător, economia locală și locurile de muncă, oferind în același timp consumatorilor produse proaspete, autentice și de înaltă calitate. Prin intermediul Terra Gloria, ne propunem să construim un viitor mai durabil și mai prosper pentru toți.

Ti-a placut articolul? Sustine activitatea ONG ului Terra Gloria prin donatii si sponsorizari IBAN RO61BTRLRONCRT0669801601 Banca Transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *