Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Furtunul aspersor din polietilena

Furtunul aspersor din polietilena

  • de

IMD Horticulture Systems: Oferind Soluții Optime pentru Horticultură de Înaltă Calitate

Importanța dezvoltării de soluții eficiente pentru protejarea mediului înconjurător și pentru industria horticolă este din ce în ce mai recunoscută la nivel mondial. În acest context, IMD Horticulture Systems se remarcă prin contribuția sa semnificativă în furnizarea de soluții optime pentru proiecte valoroase, bazate pe performanță înaltă. Compania a fost înființată în 2012 pentru a răspunde cerințelor pieței privind necesitatea construcțiilor în horticultură și accesoriilor de înaltă calitate.

IMD Horticulture Systems, membru Terra Gloria, se dedică oferirii de soluții premium în domeniul horticulturii, cum ar fi serele modulare și solariile profesionale. Înțelegem importanța calității și nevoia de a satisface cerințele specifice ale clienților noștri. De la momentul intrării pe piața din România, am pus întotdeauna calitatea pe primul loc și am oferit produse și servicii adecvate în domeniul horticulturii. Am avut încredere în potențialul pieței și am urmărit cu ambiție și responsabilitate să ne afirmăm drept o echipă stabilă, care reflectă calitatea și corectitudinea.

Echipa noastră se mândrește cu o vastă experiență în domeniul horticulturii. Avem specialiști în automatizări, încălzire, sisteme de irigații și producție de legume și flori în sistem hidroponic. Acești specialiști garantează calitatea produselor noastre în fiecare etapă a procesului, de la teren până la solarii sau sere și produsele necesare cultivării.

IMD Horticulture Systems oferă o gamă largă de servicii și produse adaptate cerințelor clienților noștri. De la consiliere în alegerea structurilor de seră și solarii adecvate, până la furnizarea de semințe de legume și flori, răsaduri și accesorii necesare în procesul de cultivare, suntem alături de clienții noștri pe parcursul întregului proces. De asemenea, oferim consultații specializate și ajutor în gestionarea culturilor, precum și soluții de valorificare a produselor obținute.

În ceea ce privește stropirea optimă în zone înguste, cum ar fi solarul, recomandăm furtunul aspersor din polietilenă. Acesta produce o pulverizare fină, perfectă pentru straturi de flori, borduri și zone restrânse. Furtunul aspersor din polietilenă are un diametru de 76 mm (plat) și un diametru sub presiune de 50 mm, cu o grosime a peretelui de 0,2 mm. Presiunea de lucru recomandată este de 0,5 bari, iar presiunea maximă acceptată este de 1,9 bari. Consumul de apă este de 1,8 litri pe minut sau 21.600 litri pe oră pe rolă. Pentru a asigura o stropire eficientă, este recomandat să utilizați un robinet de branșare cu un diametru de 32 mm și un dop cu un diametru între 45 și 60 mm pentru capătul furtunului aspersor.

Dacă doriți să utilizați un filtru, vă sugerăm să optați pentru unul de 2″. Un filtru de calitate este esențial pentru a proteja sistemul de irigații de impurități și pentru a asigura un flux de apă constant și curat către plante.

Pentru a facilita procesul de achiziție, vă recomandăm să vizitați magazinul nostru online, disponibil la adresa https://www.folie-solar.ro/. Livrăm rapid în toată țara și oferim și servicii de consultanță prin intermediul call centerului nostru. Puteți lua legătura cu noi la numerele de telefon 0764.773.806, 0720.927.630 sau 0724.498.933.

Stabilitatea, integritatea, abordarea consultativă și orientarea către client sunt valori în care credem și care se reflectă în fiecare produs și serviciu pe care îl oferim. Încrederea pe care ați acordat-o S.C. IMD Horticulture Systems S.R.L reprezintă pentru noi cea mai importantă reușită. Vom continua să dezvoltăm soluții inovatoare și să acționăm în interesul clienților noștri, pentru a fi partenerul de încredere în domeniul serelor și solariilor pentru flori și legume.

Ti-a placut articolul? Sustine activitatea ONG ului Terra Gloria prin donatii si sponsorizari IBAN RO61BTRLRONCRT0669801601 Banca Transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *