Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Fermieri multumiti de tehnologia Daymsa

Fermieri multumiti de tehnologia Daymsa

  • de

Balint Toth, un fermier din comuna Olari, județul Arad, este unul dintre mulții agricultori din România care se declară extrem de mulțumiți de tehnologia oferită de compania Daymsa. Această tehnologie a adus rezultate excepționale în ceea ce privește dezvoltarea culturilor agricole, fapt demonstrat de fotografiile din câmp cu diverse culturi, surprinse în data de 4 iunie.

Fotografiile prezentate ilustrează stadiul avansat de dezvoltare al culturilor agricole, o imagine impresionantă ce demonstrează eficacitatea produselor Daymsa. Balint Toth se bucură de rezultate remarcabile și este recunoscător tehnologiei Daymsa pentru sprijinul acordat în obținerea acestor rezultate deosebite.

Parteneriatul între Natur Grup Integral și Daymsa a luat naștere în anul 2018, în scopul de a face cunoscute produsele de calitate oferite de Daymsa tuturor fermierilor din România. Natur Grup Integral este distribuitorul oficial Daymsa pentru România și are misiunea de a aduce această tehnologie inovatoare în fermele din întreaga țară.

Printre produsele de top oferite de Daymsa și prezente acum fermierilor din România se numără Raiza Mix, Naturamin WSP, Sprayfix, Cytoplant 400 și Naturamin Zn. Aceste produse au fost dezvoltate cu ajutorul unor tehnologii extrem de inovatoare și, atunci când sunt aplicate la momentul potrivit, aduc o creștere semnificativă a producției și calității fructelor, legumelor și a altor culturi extinse.

Unul dintre produsele de top dezvoltate de Daymsa este Naturamin® WSP, care oferă o soluție unică pentru îmbunătățirea calității și randamentului culturilor agricole. Cytoplant® 400 este un alt produs inovator care optimizează absorbția nutrienților și îmbunătățește rezistența plantelor la stres. Raiza® Mix este un îngrășământ complex care promovează creșterea viguroasă a plantelor și creșterea producției.

Astăzi, inovațiile și produsele dezvoltate de Daymsa sunt prezente în peste 40 de țări, inclusiv în fermele din România și Republica Moldova, datorită parteneriatului strâns cu Natur Grup Integral. Acest parteneriat aduce în prim-plan tehnologii de ultimă generație în domeniul agriculturii și oferă fermierilor acces la produse de înaltă calitate, care le permit să obțină rezultate de excepție în exploatațiile agricole.

Prin intermediul colaborării cu Natur Grup Integral, Daymsa continuă să ofere soluții inovatoare și să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a agriculturii din România. Fermierii din țară beneficiază de tehnologie de vârf și produse de calitate, care le asigură un randament ridicat al culturilor agricole și o creștere a profitabilității exploatațiilor lor.

https://naturgrup.ro/

Terra Gloria vă invită să participați la conferința „AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, Ediția I, Timișoara, 13 iunie”. Conferința va aduce împreună diverși speakeri din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere și experți, precum și reprezentanți ai autorităților și administrației locale și centrale. Detalii si inscrieri https://www.facebook.com/events/619062903467140/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *