Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Pipelife va participa la evenimentul AgriTech din Timisoara

Pipelife va participa la evenimentul AgriTech din Timisoara

  • de

Avem o veste extraordinară de împărtășit! Compania Pipelife va participa cu entuziasm la conferinta AgriTech „Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare” care va avea loc în Timișoara! Pe data de 13 iunie, vă așteptăm cu drag la Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara pentru a vă introduce în fascinanta lume a sistemelor inovatoare de irigații și sustenabilitate în agricultură.

Unul dintre reprezentanții noștri de seamă, domnul Laurentiu Mara, manager de irigații, vă va împărtăși expertiza și cunoștințele sale referitoare la sistemele de irigații Pipelife. Veți avea ocazia să descoperiți cum soluțiile noastre de ultimă generație pot revoluționa practicile agricole, asigurând o utilizare optimă a apei, sănătatea culturilor și o eficiență generală sporită în agricultură.

Confruntându-ne cu o scădere a disponibilității apei și cu nevoia imperioasă de a promova o agricultură sustenabilă, credem în exploatarea tehnologiei și a excelenței inginerești pentru a aborda aceste provocări. Sistemele noastre de irigații sunt concepute astfel încât să maximizeze eficiența apei, să minimizeze pierderile și să susțină dezvoltarea culturilor sănătoase, protejând în același timp mediul înconjurător.

Pe 13 iunie, vă invităm să ni vă alăturați la AgriTech și să descoperiți cum soluțiile de irigații Pipelife pot avea un impact semnificativ asupra promovării unei agriculturi sustenabile. Veți fi la curent cu cele mai recente avansuri în tehnologia de irigații, veți avea oportunitatea de a interacționa cu experți din industrie și veți explora posibilitățile de îmbunătățire a practicilor agricole.

Detaliile evenimentului sunt următoarele:

  • Data: 13 iunie, ora 10.30
  • Locație: Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara
  • Accesul este gratuit.
  • Link formular inscrieri https://forms.gle/SH9EzhCxd2kUpSv17

Nu ratați oportunitatea unică de a beneficia de informații valoroase de la specialistul nostru, Laurentiu Mara, și de a explora potențialul sistemelor de irigații Pipelife. Vă așteptăm cu nerăbdare la AgriTech în Timișoara!

Link facebook event https://www.facebook.com/events/619062903467140?active_tab=about

Link pagina de facebook Pipelife Romania https://www.facebook.com/PipelifeRomania

Link website Pipelife Romania https://www.pipelife.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *