Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Terra Gloria se alatura cauzei Atipic Beauty, Oradea, 6 iunie 2023

Terra Gloria se alatura cauzei Atipic Beauty, Oradea, 6 iunie 2023

  • de

Terra Gloria se alătură cauzei Atipic Beauty Oradea 2023 și donează 16 vaze de flori din ceramică albă, unică în Europa, realizate la Vadu Crișului judetul Bihor de catre mesterii olari din familia Hasas. Evenimentul a fost transmis in direct si poate fi revazut pe canalul de YouTube FANMEDIA Oradea.

„Atipic Beauty” – Persoane în scaun rulant devin modele pe catwalk la Era Shopping Park Oradea

Era Shopping Park Oradea a găzduit marți, 6 iunie, o nouă ediție a evenimentului „Atipic Beauty, by Magda Coman”, un spectacol menit să demonstreze că frumusețea se află în noi, nu în aparențe, așa cum subliniază organizatorii. Această ediție specială a adus pe scena Era Shopping Park Oradea o prezentare de modă unică, în care 12 persoane imobilizate în scaun rulant au defilat ca „modele de viață”. Evenimentul a fost organizat de Asociația Open Your Heart, alături de Primăria Oradea și Karmen Chimerel. Unul dintre sponsori, Terra Gloria, a susținut cauza Atipic Beauty Oradea 2023 printr-o donație specială de produse locale.

Atipic Beauty este o inițiativă inspirată și pusă în practică de fotomodelul român Magda Coman, care, în urma unui accident rutier, a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. Evenimentul a fost creat cu speranța de a schimba ideile preconcepute și de a demonstra societății că verticalitatea, puterea și calitatea unei persoane nu depind de modul în care aceasta se deplasează.

Ediția de la Oradea a fost a doua din acest oraș și a 34-a la nivel național, reușind să atragă atenția și să aducă în prim-plan oameni extraordinari care se confruntă cu diverse dizabilități. Asociația Open Your Heart, împreună cu Primăria Oradea și Karmen Chimerel, au reușit să creeze o atmosferă plină de emoție și solidaritate.

„Atipic Beauty” este o pledoarie pentru oameni cu motivație puternică, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare. Scopul evenimentului este să îi îndemne pe spectatori să vadă omul dincolo de dizabilitatea sau defectele sale, deoarece în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate. De asemenea, evenimentul pune în lumină neșansa unor oameni care, din diverse motive și provocări ale vieții, au ajuns să depindă de un fotoliu rulant. Cu toate acestea, acești oameni au reușit să înfrunte numeroase provocări și obstacole și au obținut multiple realizări, devenind o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Parteneriatul cu Terra Gloria a adus un plus de frumusețe și un gest de generozitate în cadrul evenimentului. Terra Gloria a donat 16 vaze de flori din ceramică albă, unică în Europa, realizate la Vadu Crișului judetul Bihor de catre mesterii olari din familia Hasas.

Evenimentul „Atipic Beauty” a fost prezentat de Loredana Corchiș și Emil Trifa, iar programul a inclus momente muzicale susținute de talentata cântăreață Andia, precum și de fetele de la Liceul cu Program Sportiv Bihorul: Ana Berdean, Andra Hălmăgean și Lisa Alberta Birău. De asemenea, Trupa United We Dance, formată din Ilaria, Ana Maria, Cristina, Alina și Ioana, a oferit un spectacol de dans impresionant.

Ediția „Atipic Beauty” de la Era Shopping Park Oradea a reușit să aducă în prim-plan nu doar moda, ci și povestea de viață a acestor modele extraordinare. A demonstrat că frumusețea și forța de caracter nu se definesc prin aspectul fizic, ci prin autenticitatea, pasiunea și determinarea fiecărui individ. Astfel de evenimente inspiraționale ne reamintesc că ar trebui să privim dincolo de stereotipuri și să apreciem în adevărata lor valoare potențialul și contribuția fiecărei persoane, indiferent de obstacolele cu care se confruntă.

Mai multe foto & video de la eveniment https://www.facebook.com/fanmediaoradea/

Terra Gloria vă invită să participați la conferința „AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, Ediția I, Timișoara, 13 iunie”. Conferința va aduce împreună diverși speakeri din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere și experți, precum și reprezentanți ai autorităților și administrației locale și centrale. Detalii si inscrieri https://www.facebook.com/events/619062903467140/

Sprijinirea Activității Terra Gloria: Terra Gloria este o organizație non-profit de încredere care se concentrează pe problemele legate de mediu și agricultură. Prin intermediul inițiativelor și proiectelor sale, Terra Gloria își propune să promoveze schimbări pozitive în aceste domenii critice. Putem susține activitatea acestui ONG valoros prin donații și sponsorizări, contribuind astfel la finanțarea proiectelor de impădurire și conservare a mediului. Donațiile pot fi efectuate către contul IBAN RO61BTRLRONCRT0669801601, deschis la Banca Transilvania. Prin implicarea noastră activă și sprijin financiar, putem fi parte a soluțiilor pentru problemele mediului și pentru construirea unui viitor durabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *