Sari la conținut
Prima pagină » Blog » Recenzie la Micro-Bio Nutrient

Recenzie la Micro-Bio Nutrient

  • de

Fabrica de Compost, membru Terra Gloria, a primit recent o recenzie entuziastă despre eficacitatea produselor lor de la un client mulțumit. Această recenzie se concentrează pe evoluția unei plante de smochin și a unui lămâi, care au fost tratate cu Micro-Bio Nutrient de la Fabrica de Compost.

Potrivit recenziei, ambele plante, smochinul și lămâiul, au fost primite de clientă în februarie 2023 și primele două poze atașate demonstrează starea lor inițială. Cu toate acestea, celelalte două poze, realizate la data de 8 iunie, arată o evoluție spectaculoasă. Plantele au crescut în mod vizibil și au un aspect sănătos și viguros. Clienta a avut mare grijă de ele și rezultatele folosirii Micro-Bio Nutrient sunt evidente.

Fabrica de Compost este încântată de succesul obținut de clienta lor și abia așteaptă să vadă plantele plantate și să se bucure de primele roade. Compania subliniază faptul că produsele lor sunt 100% naturale și nu conțin compuși chimici de sinteză. Ei utilizează materii organice bogate în nutrienți și microelemente, precum și diferite tipuri de gunoi de grajd, care sunt compostate cu ajutorul unor microorganisme active utile. Aceste microorganisme accelerează procesele biologice naturale și asigură o eliberare lentă a oligoelementelor esențiale pentru culturile agricole.

Este important de menționat că Fabrica de Compost este brandul sub care Agronom Bio Sol SRL produce și distribuie fertilizatori și neutralizatori. Compania are sediul în Alba Iulia și se bucură de membrii în Terra Gloria, o organizație dedicată promovării practicilor agricole ecologice și sustenabile.

Pe lângă producția și distribuția de produse naturale, Fabrica de Compost își asumă un angajament ferm față de mediu și agricultura durabilă. Prin evitarea utilizării compușilor chimici de sinteză și prin promovarea reciclării deșeurilor organice, compania contribuie la protejarea mediului și la crearea unei agriculturi mai sănătoase.

Pentru a aduce la cunoștința publicului experiența pozitivă a clientului lor, Fabrica de Compost a publicat recenzia pe blogul Terra Gloria. Acest lucru demonstrează angajamentul lor față de transparență și satisfacția clienților.

În plus, compania a anunțat că domnul Mihai CUC, autorul recenziei, va fi prezent la evenimentul AgriTech, care va avea loc la Timișoara pe 13 iunie, la ora 10.30. AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, editia I, este organizata de Terra Gloria, în colaborare cu Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și Pipelife România. Acest eveniment, cu intrare libera, oferă o oportunitate unică pentru participanți de a se întâlni cu domnul Mihai CUC și de a învăța mai multe despre practicile agricole sustenabile și inovatoare. Pagina de facebook a evenimentului clic aici

Fabrica de Compost, prin promovarea produselor lor naturale și prin implicarea în evenimente precum AgriTech, demonstrează că este un jucător important în dezvoltarea agriculturii ecologice și a practicilor agricole responsabile. Cu produsele lor inovatoare și angajamentul lor față de sustenabilitate, Fabrica de Compost aduce o contribuție semnificativă la crearea unui viitor mai verde și mai sănătos pentru agricultură și mediu.

website www.fabricadecompost.ro

pagina de facebook www.facebook.com/fabricadecompost

Terra Gloria vă invită să participați la conferința „AgriTech – Agricultură Ecologică, Tehnologie și Irigare, Ediția I, Timișoara, 13 iunie”. Conferința va aduce împreună diverși speakeri din mediul academic, privat, ONG-uri, clustere și experți, precum și reprezentanți ai autorităților și administrației locale și centrale. Detalii si inscrieri https://www.facebook.com/events/619062903467140/

Sprijinirea Activității Terra Gloria: Terra Gloria este o organizație non-profit de încredere care se concentrează pe problemele legate de mediu și agricultură. Prin intermediul inițiativelor și proiectelor sale, Terra Gloria își propune să promoveze schimbări pozitive în aceste domenii critice. Putem susține activitatea acestui ONG valoros prin donații și sponsorizări, contribuind astfel la finanțarea proiectelor de impădurire și conservare a mediului. Donațiile pot fi efectuate către contul IBAN RO61BTRLRONCRT0669801601, deschis la Banca Transilvania. Prin implicarea noastră activă și sprijin financiar, putem fi parte a soluțiilor pentru problemele mediului și pentru construirea unui viitor durabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *